Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

objednal na polském aukru.. vycházelo to levněji než u nás.. odkud to mají oni to mě nezajímá :aut

Já kupoval na mojí S16 v Anglii.Kotouče EBC Turbo Groove 283mm+desky Red stuff,celkem za 5400 i s poštou

Odesláno

jj, teda aspon měly by.. mají totožný rozměr jako originál..akorát jsou drážkované a vrtané..

[upravil dne 25/5/09 Sobol]

Odesláno

tak již jsem takové kotouče na předchozím autě měl, takže bych řekl že to lépe brzdí, brzdy nevadnoua při brždění to má trošku jiný zvuk, navíc se rychleji opoetřebovávají destičky..ale brzdí to o 100% lepe..

Odesláno

Moc díky SOBOL ... no zatím mám nejlepší zkušenost s FERODO ovšem to bylo ještě na 306. Nicméně brzdy na 207 jsou uplně někde jinde. FERODO nebo ne brzdilo o dost hůř než teď 207 serie ... No zatím na brzdy nemám v plánu, ale jsem rád za zkušenosti do budoucna...

Odesláno

no 207čka sama o sobě v serii brzdí mooooc pěkně...:potlesk:super až jsem byl překvapen jak moc..ale při 205 gumách, několika probržděných zatáčkách ostré jízdy a ujetých 20 tis na tachometru už je znát že to slábne.. mám přeci jen rád když při brždění se pásy zařežou :D ..plánuji ještě přehodit zadek na tyto samé vrtané s drážkami..ale nejde mi tam povolit brzdič ani na jedné straně.. tak nevím co tam vymysleli za klíč :nevim klouže z toho totiž všechno.. a jako prase do sykovek se mi to brát nechce..

Odesláno

Tak na zadní brzdy jsem zblízka ještě ani nekoukal abych se přiznal. Schválně zítra zaběhnu do garáže a kouknu se co to tam je...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...