Sobol Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 mě kamarád upozornil že riegger není německý rieger.. jen shoda jmen a malý rozdíl v G... takže asi tak...
pretekar Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Ja mam to cierne GT co bolo na fotke a mozem povedat ze s pruzinami znacky Vogtland som spokojny. Cena bola okolo 150 eur a znizenie -35. Keby si siel do nizsich tak to by bol uplny kostotras. Na nase znicene cesty je aj toto dost. Inak pekne kolesa
antal Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: pretekar Ja mam to cierne GT co bolo na fotke a mozem povedat ze s pruzinami znacky Vogtland som spokojny. Cena bola okolo 150 eur a znizenie -35. Keby si siel do nizsich tak to by bol uplny kostotras. Na nase znicene cesty je aj toto dost. Inak pekne kolesa No to je dost že si sa tu ukazal:) .Dufam že nevadí že som dal tvoje foto.
Sobol Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 tak za 150 euro už raděj půjdu do osvědčených a léty prověřených weiteců a to 30mm níže...
Lukas24 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 To Sobol ... pěkný to máš ... myslim , že snížení tomu pomohlo , jinak by ty kola nevynikly! Já mam taky weitecy 30mm a sem spokojen , ale je fakt že pro ty naše český tankodromy je to občas šílený ....a co celkově sportovní podvozek s tlumičema?Dokonce nabízejí dokoupení pouze tlumičů k pružinám .... jen se bojim tvrdosti... o kolik se to změní
antal Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Len keby tie ceny komplet podvozkov neboli také vysoké
Sobol Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 celý podvozek asi ne.. asi koupím opravdu ty weitecy 30 mm ať mám v duši klid..
Sobol Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Dneska jsem se snažil nacpat do auta desky ale nakonec i v jeepu grand cherokee bylo malo mista
Sobol Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 děkuji, značka pneu je bct s800, měl jsem je možnost mít jen za nákupní cenu a ještě bez dph..takže jsem celkem neváhal
pretekar Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: antal Původně zaslal: pretekar Ja mam to cierne GT co bolo na fotke a mozem povedat ze s pruzinami znacky Vogtland som spokojny. Cena bola okolo 150 eur a znizenie -35. Keby si siel do nizsich tak to by bol uplny kostotras. Na nase znicene cesty je aj toto dost. Inak pekne kolesa No to je dost že si sa tu ukazal:) .Dufam že nevadí že som dal tvoje foto. Jasne ze neva aspom robis reklamu
Sobol Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 ale hezkou reklamu je to pěkně snížené, to se musí nechat..
antal Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: pretekar Původně zaslal: antal Původně zaslal: pretekar Ja mam to cierne GT co bolo na fotke a mozem povedat ze s pruzinami znacky Vogtland som spokojny. Cena bola okolo 150 eur a znizenie -35. Keby si siel do nizsich tak to by bol uplny kostotras. Na nase znicene cesty je aj toto dost. Inak pekne kolesa No to je dost že si sa tu ukazal:) .Dufam že nevadí že som dal tvoje foto. Jasne ze neva aspom robis reklamu Učet ti pošlem poštou:D
Sobol Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Dneska by mi měly dojít dvě sady xenonových sad do světel.. jedna 4300 K a druhá 6000k. 6tka příjde do zatím seriových světel než budou ty černé angely a 4k dám do mlovek jakožto denní svícení protože to bude čistě bílá barva která bude korespondovat s bílými kroužky z angelů.. Kdyžtak pak hodím nějaké to foto..
s1600 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 bude to pecka,207 se mi vzdycky moc libila...nejvic bila,ale zacinam prichazet na chut i cerveny...
Sobol Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 díky, já chtěl taky původně bílou a nebo černou..ale člověk je pak otrokem té barvy.. navíc bílé auto si pak nikdo moc koupit nechce kdybych myslel na hodně dálnou budoucnost...
Sobol Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 jedna sada už je doma.. tahle je 4300 a přijde do mlhovek..
bobek206 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 kdy plánuješ koupit ty angely:mrk taky o nich vážně uvažuji jen bych je chtěl předtím vidět na autě a jak to šlo s montáží
Sobol Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 dneska mi teprve xenony dorazily..a ještě čekám na druhou sadu.. která bude 6000k .. angely najdeš k vidění na youtube..
Sobol Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 takže dneska již mám na stole obě sady xenonů a kolem 9té hodiny budu vědět jestli vyhraju aukci s černými světly angel eyes..
Recommended Posts