Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja mam to cierne GT co bolo na fotke a mozem povedat ze s pruzinami znacky Vogtland som spokojny. Cena bola okolo 150 eur a znizenie -35. Keby si siel do nizsich tak to by bol uplny kostotras. Na nase znicene cesty je aj toto dost. Inak pekne kolesa ;)

Odesláno
Původně zaslal: pretekar

Ja mam to cierne GT co bolo na fotke a mozem povedat ze s pruzinami znacky Vogtland som spokojny. Cena bola okolo 150 eur a znizenie -35. Keby si siel do nizsich tak to by bol uplny kostotras. Na nase znicene cesty je aj toto dost. Inak pekne kolesa ;)

No to je dost že si sa tu ukazal:) .Dufam že nevadí že som dal tvoje foto.
Odesláno

To Sobol ... pěkný to máš ... myslim , že snížení tomu pomohlo , jinak by ty kola nevynikly!;) Já mam taky weitecy 30mm a sem spokojen , ale je fakt že pro ty naše český tankodromy je to občas šílený ....a co celkově sportovní podvozek s tlumičema?Dokonce nabízejí dokoupení pouze tlumičů k pružinám .... jen se bojim tvrdosti... o kolik se to změní:ticho

Odesláno

děkuji, značka pneu je bct s800, měl jsem je možnost mít jen za nákupní cenu a ještě bez dph..takže jsem celkem neváhal

Odesláno
Původně zaslal: antal

Jasne ze neva :) aspom robis reklamu :D

Odesláno

Původně zaslal: antal

Jasne ze neva :) aspom robis reklamu :D

Učet ti pošlem poštou:D
Odesláno

Dneska by mi měly dojít dvě sady xenonových sad do světel.. jedna 4300 K a druhá 6000k. 6tka příjde do zatím seriových světel než budou ty černé angely a 4k dám do mlovek jakožto denní svícení protože to bude čistě bílá barva která bude korespondovat s bílými kroužky z angelů.. Kdyžtak pak hodím nějaké to foto..

Odesláno

díky, já chtěl taky původně bílou a nebo černou..ale člověk je pak otrokem té barvy.. navíc bílé auto si pak nikdo moc koupit nechce kdybych myslel na hodně dálnou budoucnost...

Odesláno

kdy plánuješ koupit ty angely:mrk taky o nich vážně uvažuji jen bych je chtěl předtím vidět na autě a jak to šlo s montáží:o

Odesláno

dneska mi teprve xenony dorazily..a ještě čekám na druhou sadu.. která bude 6000k .. angely najdeš k vidění na youtube..

Odesláno

takže dneska již mám na stole obě sady xenonů a kolem 9té hodiny budu vědět jestli vyhraju aukci s černými světly angel eyes..:potlesk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...