razor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: Dali32 Původně zaslal: razor dolly1010- Hale já sem tak koukal že ty si sem taky dával ňákou upravenoufotku-tak proč si to auto neupravíš sám ? A hlavně nepiš že to neumíš,protože já sem se to učil uplně sám-dokonce i bez návodů-takže můžeš začít zkoušet..... :papa:papa [upravil dne 24.4.2009 razor] Nechapem preco mi ty pises RAZOR ved to patrilo pre dolly1010 a jeho vytvor 207 GT.Mam tomu rozumiet ze tebe sa ta \"cmaranica\" paci? cože?tak to si asi blbě pochopil.....Já píšu dolly1010 ať si to auto zkusí upravit sám,když má ňáký základy ve photoshopu......... Citovat
dolly1010 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Tak jsem to zkousel, razore, a udelalo mi to jen obrys. Nevím jak vložit samostatnej obrázek do novej vrstvy Poradíš, prosím? Aspoň nějak \"nakopnout\" Pro Dali32: Tak ukaž nějakej vlastní výtvor. Můžeš mi třeba upravit to auto Citovat
razor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: dolly1010 Tak jsem to zkousel, razore, a udelalo mi to jen obrys. Nevím jak vložit samostatnej obrázek do novej vrstvy Poradíš, prosím? Aspoň nějak \"nakopnout\" Pro Dali32: Tak ukaž nějakej vlastní výtvor. Můžeš mi třeba upravit to auto jj..no normálně si otevři obrázek ve photoshopu,pak siotevri ten druhej,a normálně ho přetáhni jako když třeba kopíruješ soubor........ Citovat
Dali32 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Původně zaslal: dolly1010 Pro Dali32: Tak ukaž nějakej vlastní výtvor. Můžeš mi třeba upravit to auto Ako prve som pisal ze nechcem nikoho urazit,iba som vyslovil svoj nazor ze ta tvoja uprava nie je virtual tuning a ze sa mi to nepaci.To je vsetko,vazne a bez urazania. P.S. Photoshop poznam dobre ale auta som nikdy neupravoval pouzivam ho na upravu fotografii. Citovat
dolly1010 Odesláno 25. duben 2009 Odesláno 25. duben 2009 Tak jsem to zkusil, razore, dopadlo to takhle. Nic moc, je to takový umělý, ale za pokus to stálo. Jestli někdeten tahokov (už si pamatuju jak se to jmenuje ) seženu, tak o tam dám Teď jsem akorát předělával světlo v kufru (dával jsem tam LED pásek) a budu dávat tyhle blinkry Citovat
Hanzos Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: dolly1010 Tak jsem to zkusil, razore, dopadlo to takhle. Nic moc, je to takový umělý, ale za pokus to stálo. Jestli někdeten tahokov (už si pamatuju jak se to jmenuje ) seženu, tak o tam dám Teď jsem akorát předělával světlo v kufru (dával jsem tam LED pásek) a budu dávat tyhle blinkry Maj ho v Hradci v revilu stojí asi kilo... Citovat
Hanzos Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Zdravím taky bych chtěl udělat virtual tunning.Jde jen o brzdiče...Udělám mi prosímtě pár snímků?chtěl bych ty pbrzdiče jednou se zeleneou takovou tmavou pak červenou tmavou...Pak tu žlutou teda a jestli tě mužu poporsit eště o tu černou. Citovat
razor Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Jo klidně to udělám-není problém,jen bych tě poprosil o fotku kde jsou ty brzdiče vidět =) (čím větší rozlišení tím líp to udělám).... Na týhle fotce fakt ty brzdiče nevidím. Citovat
Hanzos Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Původně zaslal: razor Jo klidně to udělám-není problém,jen bych tě poprosil o fotku kde jsou ty brzdiče vidět =) (čím větší rozlišení tím líp to udělám).... Na týhle fotce fakt ty brzdiče nevidím. Hele hodil sem ti fotky na mail protože semto nejde vkládat v lepším rozlišení diky zatím Citovat
čakom Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 byl by někdo ochotný mi změnit barvu na mé 406 když mu pošlu fotku? díky Citovat
Kekros Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 no tak lidí by tu bylo asi víc, ale podle mě máš krásnou barvu Citovat
mr.SM Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Prevzaty VT 207 a udelany jako wallpapaer... to uz je vlastni cinnost...jelikoz jsem hledal nejaky wallpaper na plochu a nakonec jsem se rozhodl si ho udelat sam... http://img132.imageshack.us/img132/8802/flamespeugeot.jpg Citovat
čakom Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: Kekros no tak lidí by tu bylo asi víc, ale podle mě máš krásnou barvu mě se strašně líbí bílá perlet nebo metla. tak bych chtěl vidět jak by to vypadalo. [upravil dne 2.6.2009 čakom] Citovat
309GT Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Bílá je opravdu parádní!I čistá!A myslím že čakomovu autu by slušela,s těma kolama a detailama co má na autě by to bylo Citovat
razor Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: čakom byl by někdo ochotný mi změnit barvu na mé 406 když mu pošlu fotku? díky Nó tak zrovna bílá je pro mě problém....když dělám bílo,tak mi vždycky zaniknouvšechny detaily....... Bílá,černá,stříbrná,tyhle barvy prostě neumím................ Citovat
čakom Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: razor Nó tak zrovna bílá je pro mě problém....když dělám bílo,tak mi vždycky zaniknouvšechny detaily....... Bílá,černá,stříbrná,tyhle barvy prostě neumím................ nevadí Citovat
razor Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: razor Nó tak zrovna bílá je pro mě problém....když dělám bílo,tak mi vždycky zaniknouvšechny detaily....... Bílá,černá,stříbrná,tyhle barvy prostě neumím................ nevadí Ale třeba se tu najde někdo kdo to zvládne =) Citovat
Qcko Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 No, sice je to len taky chaby pokus, 10 minutova praca, ale tak vyzera to auto belsie (miestami skor pochromovane), hrany si nevsimajte, hladit sa mi to nechcelo:mad: ...a inak kukni film Taxi taxi, vyzeralo by tak nejak:D [upravil dne 2.6.2009 Qcko] Citovat
Qcko Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: razor Jo klidně to udělám-není problém,jen bych tě poprosil o fotku kde jsou ty brzdiče vidět =) (čím větší rozlišení tím líp to udělám).... Na týhle fotce fakt ty brzdiče nevidím. Staci upravit koleso, vlozit akekolvek brzdice z obrazku z netu a prekryt tym kolesom, podla mna lahsie a rychlejsie:papa Citovat
čakom Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 díky;) vypadá to dobře:super kdo mě zasponzoruje lak? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.