Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dali32

Původně zaslal: razor

dolly1010-

Hale já sem tak koukal že ty si sem taky dával ňákou upravenoufotku-tak proč si to auto neupravíš sám ? A hlavně nepiš že to neumíš,protože já sem se to učil uplně sám-dokonce i bez návodů-takže můžeš začít zkoušet.....

:papa:papa:papa

[upravil dne 24.4.2009 razor]

Nechapem preco mi ty pises RAZOR ved to patrilo pre dolly1010 a jeho vytvor 207 GT.Mam tomu rozumiet ze tebe sa ta \"cmaranica\" paci?

cože?tak to si asi blbě pochopil.....Já píšu dolly1010 ať si to auto zkusí upravit sám,když má ňáký základy ve photoshopu.........

Odesláno

Tak jsem to zkousel, razore, a udelalo mi to jen obrys. Nevím jak vložit samostatnej obrázek do novej vrstvy :( Poradíš, prosím? Aspoň nějak \"nakopnout\" :super

Pro Dali32: Tak ukaž nějakej vlastní výtvor. Můžeš mi třeba upravit to auto :P

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Tak jsem to zkousel, razore, a udelalo mi to jen obrys. Nevím jak vložit samostatnej obrázek do novej vrstvy :( Poradíš, prosím? Aspoň nějak \"nakopnout\" :super

jj..no normálně si otevři obrázek ve photoshopu,pak siotevri ten druhej,a normálně ho přetáhni jako když třeba kopíruješ soubor........

Odesláno

Ako prve som pisal ze nechcem nikoho urazit,iba som vyslovil svoj nazor ze ta tvoja uprava nie je virtual tuning a ze sa mi to nepaci.To je vsetko,vazne a bez urazania.

P.S. Photoshop poznam dobre ale auta som nikdy neupravoval pouzivam ho na upravu fotografii.

Odesláno

Tak jsem to zkusil, razore, dopadlo to takhle. Nic moc, je to takový umělý, ale za pokus to stálo. Jestli někdeten tahokov (už si pamatuju jak se to jmenuje :)) seženu, tak o tam dám :) Teď jsem akorát předělával světlo v kufru (dával jsem tam LED pásek) a budu dávat tyhle blinkry :)

post-0-14109606451637_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem to zkusil, razore, dopadlo to takhle. Nic moc, je to takový umělý, ale za pokus to stálo. Jestli někdeten tahokov (už si pamatuju jak se to jmenuje :)) seženu, tak o tam dám :) Teď jsem akorát předělával světlo v kufru (dával jsem tam LED pásek) a budu dávat tyhle blinkry :)

Maj ho v Hradci v revilu stojí asi kilo...

Odesláno

Zdravím taky bych chtěl udělat virtual tunning.Jde jen o brzdiče...Udělám mi prosímtě pár snímků?chtěl bych ty pbrzdiče jednou se zeleneou takovou tmavou pak červenou tmavou...Pak tu žlutou teda a jestli tě mužu poporsit eště o tu černou.

post-0-14109607074204_thumb.jpg

Odesláno

Jo klidně to udělám-není problém,jen bych tě poprosil o fotku kde jsou ty brzdiče vidět =) (čím větší rozlišení tím líp to udělám).... Na týhle fotce fakt ty brzdiče nevidím.

Odesláno

Jo klidně to udělám-není problém,jen bych tě poprosil o fotku kde jsou ty brzdiče vidět =) (čím větší rozlišení tím líp to udělám).... Na týhle fotce fakt ty brzdiče nevidím.

Hele hodil sem ti fotky na mail protože semto nejde vkládat v lepším rozlišení diky zatím

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

no tak lidí by tu bylo asi víc, ale podle mě máš krásnou barvu :)

mě se strašně líbí bílá perlet nebo metla.:D

tak bych chtěl vidět jak by to vypadalo.

[upravil dne 2.6.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

byl by někdo ochotný mi změnit barvu na mé 406 když mu pošlu fotku?

díky

Nó tak zrovna bílá je pro mě problém....když dělám bílo,tak mi vždycky zaniknouvšechny detaily.......

Bílá,černá,stříbrná,tyhle barvy prostě neumím................:bojim

Odesláno

Nó tak zrovna bílá je pro mě problém....když dělám bílo,tak mi vždycky zaniknouvšechny detaily.......

nevadí;)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

nevadí;)

Ale třeba se tu najde někdo kdo to zvládne =)

Odesláno

No, sice je to len taky chaby pokus, 10 minutova praca, ale tak vyzera to auto belsie (miestami skor pochromovane), hrany si nevsimajte, hladit sa mi to nechcelo:mad:

...a inak kukni film Taxi taxi, vyzeralo by tak nejak:D

[upravil dne 2.6.2009 Qcko]

post-0-14109607346119_thumb.jpg

Odesláno

Staci upravit koleso, vlozit akekolvek brzdice z obrazku z netu a prekryt tym kolesom, podla mna lahsie a rychlejsie:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...