Borri28 Odesláno 20. červenec 2013 Odesláno 20. červenec 2013 Prosim slo by pridat tento spojler pod naraznik Potom tyhle honcovky do zadu na obje strany A na konec prosim o pridani techto kol na auto jsou to 16 predem moc dik Citovat
keltik Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 zdravím.. chcel by som poprosiť o trošku virtual tuningu.. tak napríklad opraviť prah,nárazníky,lišty a kľučky do farby (tie môžeme skúsiť aj čierne) a kolesá do čiernej alebo striebornej alebo hocijakej poprípade aj nejaké iné disky tam skúsiť ďakujem Citovat
Mišos Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Opravený prah, lišty vo farbe, tak isto aj kľučky, disky v čiernej, a iné neviem aké by si si tam predstavoval no Citovat
keltik Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 to ani sám neviem ale inak dík .. asi tieto disky čierne nebudú .. Citovat
Mišos Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 tiež by som to nedával do čiernej, má tmavé auto, tak nech to aspoň diskami ožije Citovat
keltik Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 a skúsiš to do farby (aj predný nárazník ) a disky ako sú strieborné ?? alebo skús vybrať nejaké podľa seba ak máš chvíľku..dík Citovat
Mišos Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 veď a nárazník nie je vo farbe ? mne to príde akože je tam tieň, respektíve svetlo ide zo zadu auta, tak som si myslel že je pochopitelne tmavší a on nakoniec nie je vo farbe hej ? Citovat
Mišos Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Myslím že v bielej by tie disky vyzerali lepšie a nárazník je už v lepšej farbe i keď to mohlo byť lepšie no Citovat
keltik Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 no myslím,že to by mohlo byť .. ale asi ich nechám ako sú a na druhý rok skúsim zohnať krajšie ... a ďakujem Citovat
Borri28 Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Prosim pomuze my nekdo stim mym pozadevkem moc prosim a predem dekuji Citovat
Mišos Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Dosť ťažko sa niečo dosádza na auto keď daný diel je úplne z iného uhla ako fotka na ktorú to chceš, z kolies určite nespravím to aby to sedelo na taký uhol (keby si mi povedal presný typ tak možno by som si našiel iný obrazok kolies na uhol auta), respektíve spraviť spravím ale bude to dosť divne vyzerať, výfuky tak isto a podnárazaník tiež, nalepiť na obrázok ti to môžem ale predstavu z toho asi žiadnu mať nebudeš, kedže kolesá ti tam sedieť nebudú, keby si dal fotky na kolesá z boku, podnárazník auto z predu a na výfuky auto zozadu tak by nebol problém dosadiť to či tu niekto ovláda photoshop na toľko že by si to dokázal prebrushovať neviem Citovat
Voighta Odesláno 22. červenec 2013 Odesláno 22. červenec 2013 Keltik : Co třeba tohle pro inspiraci. Vyhrabal jsem v počítači tvé dvojče Citovat
keltik Odesláno 23. červenec 2013 Odesláno 23. červenec 2013 Voighta: odkedy som v Clube ,tak toto mám ako tapetu prac.plochy v notebooku [upravil dne 23/7/13 06:08 od keltik] Citovat
Borri28 Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 slo by to spon na tuhle fotku jen tak pro predstavu ten spojler pod narazak distak predem dik Citovat
Judes Odesláno 24. červenec 2013 Odesláno 24. červenec 2013 Na tie výfuky bol zlí uhol a nedarilo sa to urobiť aby to vyzeralo ako tak. Citovat
Borri28 Odesláno 25. červenec 2013 Odesláno 25. červenec 2013 Lepšie my to nešlo. Jezis to neva to je uplne super moc dik jsi super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.