Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím.. chcel by som poprosiť o trošku virtual tuningu..

tak napríklad opraviť prah,nárazníky,lišty a kľučky do farby (tie môžeme skúsiť aj čierne) a kolesá do čiernej alebo striebornej alebo hocijakej poprípade aj nejaké iné disky tam skúsiť :myslim

ďakujem :papa

post-50269-14109632452476_thumb.jpg

Odesláno

veď a nárazník nie je vo farbe ? :D mne to príde akože je tam tieň, respektíve svetlo ide zo zadu auta, tak som si myslel že je pochopitelne tmavší :D a on nakoniec nie je vo farbe hej ?

Odesláno

Dosť ťažko sa niečo dosádza na auto keď daný diel je úplne z iného uhla ako fotka na ktorú to chceš, z kolies určite nespravím to aby to sedelo na taký uhol (keby si mi povedal presný typ tak možno by som si našiel iný obrazok kolies na uhol auta), respektíve spraviť spravím ale bude to dosť divne vyzerať, výfuky tak isto a podnárazaník tiež, nalepiť na obrázok ti to môžem ale predstavu z toho asi žiadnu mať nebudeš, kedže kolesá ti tam sedieť nebudú, keby si dal fotky na kolesá z boku, podnárazník auto z predu a na výfuky auto zozadu tak by nebol problém dosadiť :)

to či tu niekto ovláda photoshop na toľko že by si to dokázal prebrushovať neviem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...