Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, tak jsme na tom podobně... Já to umyju na benzině a než dojedu dom, tak je to zaprášený, tak to opláchnu ještě hadicí, vyleštím, jdu dom a za půl hodiny je to zase zaprášený, páč parkuju u hlavní silnice... Na zahradu s tím předním nárazníkem totiž už nezajedu, tak čekám, kdy mi to zas někdo obtáhne klíčem, nebo rovnou ukradne...:-(

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Jo, tak jsme na tom podobně... Já to umyju na benzině a než dojedu dom, tak je to zaprášený, tak to opláchnu ještě hadicí, vyleštím, jdu dom a za půl hodiny je to zase zaprášený, páč parkuju u hlavní silnice... Na zahradu s tím předním nárazníkem totiž už nezajedu, tak čekám, kdy mi to zas někdo obtáhne klíčem, nebo rovnou ukradne...:-(

Njn-tak to já mám sice garáž,ale nemůžu v ní parkovat,protože se vždycky najde idiot kterej před tím vjezdem zaparkuje.....No a jelikož mám takovou práci kde i minuta pozdní příchod už je průser,tak nemůžu čekat na odtahovku atd atd....takže garáž je jen pro úpravy,jinak taky stojím venku...No ale hřebíky pod kolama,rozbitá flaška před kolem atd atd je uplně běžná záležitost...minule mi někdo odřezal dráty k těm neonům - nechápu co z toho ty idioti maj :myslim

Odesláno

Byli byste schopný mi please vyrtuálně přitunit pod SPZku místo tej plastovej mřížky takový to jemný pletivo? :)

Nevím jak by to vypadalo kdyby to bylo jen v těch dírách (přímo pod SPZ), nebo kdybych to udělal celý (i jak tam jsou zaslepený ty dvě díry na krajích). Doufám že ste to pochopili :D

Jo a ještě udělat z toho obrysovýho lva plnýho (jako je na novějších modelech). Dík ;)

Kdybyste chtěli větší obrázek, tak je TADY

extern_peugeot_306_cumak_small.jpg

Dík moc :papa

[upravil dne 15.4.2009 dolly1010]

Odesláno

Ten přední nárazník,rychlej pruh,i kola,to by ještě šlo,ale ten zkřivenej bok? :myslim:D:D:D

Btw-ty máš opravdu reklamní studio ? ,nebo to mášjen jako logo ? Kdyžtak pošli sz :papa

Odesláno

Jen vysvětlím, proč jsem se do toho pustil. Mám synovce, který studuje fotografickou a grafickou školu a chtěl vidět, ajk se dělá VT. Vzpomněl jsem si na toto téma na P-clubu, tak jsme chtěli něčí auto tady upravit....no a Tvé se mu \"prznění\" líbilo nejvíc ;)

Nemám čas se takovým věcěm věnovat, tak jsem si jen tak hrál a on mi koukal přes rameno. Prohnutou siluetu boku jsem dělal až jako poslední. Všiml jsem si, že vetšina sporťáků má linii vypouklích předních blatníků a od kliky dvěří se linie zvedá nahoru. Zkusili jsme to napodobit a výsledek vidíš. Nám to nepřišlo tak špatný, ale už to s původním cupe nemá moc společného.

Ano, mám reklamní studio www.destiny.cz, takže zrčitě chápeš, že si musím vychovávat mladou generaci :D

Odesláno

Ano, mám reklamní studio www.destiny.cz, takže zrčitě chápeš, že si musím vychovávat mladou generaci :D

Jasný =) V pohodě....... :papa Hale a nepotřebuješ někoho na brigádu?? Já teda mám práci,ale mám v ní spoustu volnýho čau a photoshop,takže pokud by jsi měl zájem,tak jsem ti k dispozici:aut

[upravil dne 15.4.2009 razor]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...