Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked sa na to pozries, tak 80% casu sa divas na kozy a ute nevenujes pozornost... zenske sa davaju k \"horsie\" spravenym autam, aby odlakali pohlad :D ... tak to vidim ja, ale urco sa da nahodit lepsie pozadie;)

Odesláno

dobrmik: no však jo já tovím ale co bych si nejrepnul veď? :D jinak s tou ženskou máte pravdu....já bych si po svým taky žádnou válet nenechal...ženská patří do postele a ne na auto...když tak na zadní sedadla nebo poid volant :D

Odesláno

jo a adělám to jen ve photofiltre je to program úplně jednoduchej...nedělá to ve vrstvách takže většinou co posereš tak už zpět vrátit nejde...leda to postupně ukládat.jen nechci stahovat photoshop dokud nesformátuju komp kterej to už jaksi dost potřebuje :D

Guest joda4O6
Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

tak tady

[upravil dne 17/2/10 Strejdakopec]

mohl bych poprosit tam dat jeste kola z 206GTI a do zlate ale tmavši a jestli by slo tam dat cirou optiku dozadu diky:papa

Guest joda4O6
Odesláno

Ahoj diky jo a tady jsou ty kola doufam ze rejty promine ze jsem si vypujcil foto:papa

Guest joda4O6
Odesláno

Zdravim mohl by me nekdo upravyt auti? chtel bych zavareny znak a cernou kapotu nebo nejak do V a kola diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...