Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: renm

Původně zaslal: Boulik

prosim nemohl by mi nekdo ukazat jak by vypadalo moje auto ze zahlazenym naraznikem v barve :)

nevím co přesně tím bylo myšleno...:D

hele ta fotka je o nicem vyfotim poradnou a dam to sem

Odesláno

Asi budu za rejpala, ale zajímalo by mě, kolik lidí tu změnu dle virtualní úpravy dotáhne do konce. Každý tu přemýšlí nad tímhle a nad tamtím, ale zatím jsem neviděl jedinou fotku opravdové úpravy. Myslím, že celé tohle snažení tady je ve většině případů zbytečné. Např. změna celého laku u 406 na lak Octavia RS. Jsem zvědavý jestli pak johnn_y sáhne pro nějakých 40tis do kapsy a nechá auto kompletně přestříkat, když je to skoro polovina hodnoty auta! Spíš bych se vsadil, že k tomu nikdy nedojde. :aut

Odesláno

destiny ja se ptal protoze mam predni naraznik ted opravovany (svarovany) a jeste jsem to nekytnul a kdyz bych videl ze to bude vypadat dobre tak bych se do toho pustil proto jsem zatim naraznik nedodelal :)

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

destiny ja se ptal protoze mam predni naraznik ted opravovany (svarovany) a jeste jsem to nekytnul a kdyz bych videl ze to bude vypadat dobre tak bych se do toho pustil proto jsem zatim naraznik nedodelal :)

To, co popisuješ je pochopitelně neco jiného. Myslel jsem to spíš na příspěvky typu \"přemýšlím, že bych...\" Bohužel mi přijde, že většina z nich pak jen vždy končí u toho přemýšlení. Jen je mi trochu líto, že si tu s tím někdo dá práci a dotyčný poptávající, už třeba dopředu ví, že to nikdy nerealizuje. (teď nenarážím na nikoho konkrétního)

Odesláno

:xvuldestiny: hele, udělal jsem miliardu virtuálů, kdybych to dělal jen pro víru že to dotyčný fakt zrealizuje tak se na všechny vykašlu, páč to zrealizuje tak 1 ze 100, proto to dělám všechno jen na hrubo a nezabere mi to víc jak 5 minut, baví mě to a učím se...takže klidně tu budu měnit krásné laky i když vím že dotyčný jen sní, nic víc, ale mě to neva:D

něco jinýho když někdo staví auto, nebo má peníze na kola a vybírá které koupit, to je pravda že to baví víc a člověk rád pomůže při výběru:super

Odesláno

:xvuldestiny: hele, udělal jsem miliardu virtuálů, kdybych to dělal jen pro víru že to dotyčný fakt zrealizuje tak se na všechny vykašlu, páč to zrealizuje tak 1 ze 100, proto to dělám všechno jen na hrubo a nezabere mi to víc jak 5 minut, baví mě to a učím se...takže klidně tu budu měnit krásné laky i když vím že dotyčný jen sní, nic víc, ale mě to neva:D

něco jinýho když někdo staví auto, nebo má peníze na kola a vybírá které koupit, to je pravda že to baví víc a člověk rád pomůže při výběru:super

Sem věděl, že někoho tím mým příspěvkem popíchnu ;) Mě je to celkem jedno, jestli si to někdo realizuje nebo ne. Jen jsem tak v rychlosti projel všechny stránky tohoto vlákna a nenašel jsem jedinou opravdu realizovanou úpravu. Neřekl jsem, že to nemáš dělat nebo že je to tak špatně, jen jsem se nad smyslem věci zamyslel nahlas.

Odesláno

renm : Prosímtě jak jsi udělla tu černou barvu na kapotě?? dělám VT už hooodně dlouho,ale jak udělat bílou,černou a stříbrnou,to jsem ještě nezjistil..když to obarvim,tak mi zmizej detaily.....To uděláš invert tý barvy,a pak to odbarvíš nebo jak??

Moje černá(bílá,stříbrná)prostě vypadá jako černá plocha....u tebe to vypadá jako lak i s detailama.Díky za radu..čus.:papa

Odesláno

no, jak píšeš, bílá a stříbrná(chrom) a černá se mi dělali velmi težce, než jsem přišel na to že barvu stačí odbarvit nebo hodit do černobílé a a pak už si jen hrát se světlostí a kontrastem...chce to cit ale dá se to, na lepší způsob jsem zatím nepřišel, možná to profíci dělaj jinak, ale to já nevím, jsem samouk:D

Odesláno

napasovat to jde, můžu si s tím ještě víc pohrát jestli budeš chtít aby to vypadalo přirozeněji;)

Napasovat to samozřejmě jde.........Ale dost blbě,a i výsledek je na nic......ale pro představu to stačí..

Noo-tak to děláme stejně....já to taky odbarvuju,občas to invertuju,ale taky sem na nic jinýho nepřišel..taky sem se učil sám.....

Odesláno

na take upravy ti staci viac menej hocaky ps.. najbeznejsi je asi cs2, najnovsi je cs3, ktory ma par vylepseni oproti cs2. jemne pozmeneny interface.

edit: tak cs4 je posledny :)

[upravil dne 14.7.2009 PnR]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...