renm Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 víc z té fotky nedostanu:D [upravil dne 13/7/09 renm] Citovat
Boulik Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: renm Původně zaslal: Boulik prosim nemohl by mi nekdo ukazat jak by vypadalo moje auto ze zahlazenym naraznikem v barve nevím co přesně tím bylo myšleno... hele ta fotka je o nicem vyfotim poradnou a dam to sem Citovat
destiny Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Asi budu za rejpala, ale zajímalo by mě, kolik lidí tu změnu dle virtualní úpravy dotáhne do konce. Každý tu přemýšlí nad tímhle a nad tamtím, ale zatím jsem neviděl jedinou fotku opravdové úpravy. Myslím, že celé tohle snažení tady je ve většině případů zbytečné. Např. změna celého laku u 406 na lak Octavia RS. Jsem zvědavý jestli pak johnn_y sáhne pro nějakých 40tis do kapsy a nechá auto kompletně přestříkat, když je to skoro polovina hodnoty auta! Spíš bych se vsadil, že k tomu nikdy nedojde. Citovat
Boulik Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 destiny ja se ptal protoze mam predni naraznik ted opravovany (svarovany) a jeste jsem to nekytnul a kdyz bych videl ze to bude vypadat dobre tak bych se do toho pustil proto jsem zatim naraznik nedodelal Citovat
destiny Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: Boulik destiny ja se ptal protoze mam predni naraznik ted opravovany (svarovany) a jeste jsem to nekytnul a kdyz bych videl ze to bude vypadat dobre tak bych se do toho pustil proto jsem zatim naraznik nedodelal To, co popisuješ je pochopitelně neco jiného. Myslel jsem to spíš na příspěvky typu \"přemýšlím, že bych...\" Bohužel mi přijde, že většina z nich pak jen vždy končí u toho přemýšlení. Jen je mi trochu líto, že si tu s tím někdo dá práci a dotyčný poptávající, už třeba dopředu ví, že to nikdy nerealizuje. (teď nenarážím na nikoho konkrétního) Citovat
renm Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 :xvuldestiny: hele, udělal jsem miliardu virtuálů, kdybych to dělal jen pro víru že to dotyčný fakt zrealizuje tak se na všechny vykašlu, páč to zrealizuje tak 1 ze 100, proto to dělám všechno jen na hrubo a nezabere mi to víc jak 5 minut, baví mě to a učím se...takže klidně tu budu měnit krásné laky i když vím že dotyčný jen sní, nic víc, ale mě to neva:D něco jinýho když někdo staví auto, nebo má peníze na kola a vybírá které koupit, to je pravda že to baví víc a člověk rád pomůže při výběru:super Citovat
destiny Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Původně zaslal: renm :xvuldestiny: hele, udělal jsem miliardu virtuálů, kdybych to dělal jen pro víru že to dotyčný fakt zrealizuje tak se na všechny vykašlu, páč to zrealizuje tak 1 ze 100, proto to dělám všechno jen na hrubo a nezabere mi to víc jak 5 minut, baví mě to a učím se...takže klidně tu budu měnit krásné laky i když vím že dotyčný jen sní, nic víc, ale mě to neva:D něco jinýho když někdo staví auto, nebo má peníze na kola a vybírá které koupit, to je pravda že to baví víc a člověk rád pomůže při výběru:super Sem věděl, že někoho tím mým příspěvkem popíchnu Mě je to celkem jedno, jestli si to někdo realizuje nebo ne. Jen jsem tak v rychlosti projel všechny stránky tohoto vlákna a nenašel jsem jedinou opravdu realizovanou úpravu. Neřekl jsem, že to nemáš dělat nebo že je to tak špatně, jen jsem se nad smyslem věci zamyslel nahlas. Citovat
kovi306 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 zdar mohl by jsi mi ukázat jak by vypadaly tyto kola na tomhle autě??.... [upravil dne 13/7/09 kovi306] [upravil dne 13/7/09 kovi306] Citovat
kovi306 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 auto... [upravil dne 13/7/09 kovi306] Citovat
razor Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Musíš ty kola vyfotit aspoň v podobným úhlu jako máš na autě-protože to bude vypadat blbě(nepůjde to napasovat)..... Citovat
razor Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 renm : Prosímtě jak jsi udělla tu černou barvu na kapotě?? dělám VT už hooodně dlouho,ale jak udělat bílou,černou a stříbrnou,to jsem ještě nezjistil..když to obarvim,tak mi zmizej detaily.....To uděláš invert tý barvy,a pak to odbarvíš nebo jak?? Moje černá(bílá,stříbrná)prostě vypadá jako černá plocha....u tebe to vypadá jako lak i s detailama.Díky za radu..čus. Citovat
renm Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 no, jak píšeš, bílá a stříbrná(chrom) a černá se mi dělali velmi težce, než jsem přišel na to že barvu stačí odbarvit nebo hodit do černobílé a a pak už si jen hrát se světlostí a kontrastem...chce to cit ale dá se to, na lepší způsob jsem zatím nepřišel, možná to profíci dělaj jinak, ale to já nevím, jsem samouk:D Citovat
renm Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 napasovat to jde, můžu si s tím ještě víc pohrát jestli budeš chtít aby to vypadalo přirozeněji;) Citovat
kovi306 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 nn dobrý tohle postačí díky moc koupím je....xD Citovat
razor Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: renm napasovat to jde, můžu si s tím ještě víc pohrát jestli budeš chtít aby to vypadalo přirozeněji;) Napasovat to samozřejmě jde.........Ale dost blbě,a i výsledek je na nic......ale pro představu to stačí.. Noo-tak to děláme stejně....já to taky odbarvuju,občas to invertuju,ale taky sem na nic jinýho nepřišel..taky sem se učil sám..... Citovat
s1600 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Dokazali byste zmenit barvu kol ze stribrne na cernou?.. Citovat
kovi306 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 hoši v jakém programu to dělate??? adobe photoahop??? a kolikátka? [upravil dne 14/7/09 kovi306] Citovat
PnR Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 na take upravy ti staci viac menej hocaky ps.. najbeznejsi je asi cs2, najnovsi je cs3, ktory ma par vylepseni oproti cs2. jemne pozmeneny interface. edit: tak cs4 je posledny [upravil dne 14.7.2009 PnR] Citovat
renm Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Původně zaslal: s1600 Dokazali byste zmenit barvu kol ze stribrne na cernou?.. jo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.