Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Mě se to moc nelíbí, přijde mi to jako když je auto po bouračce...

moje řeč, taky tuhle módu nemusím...;)ale možná v jiné barvě by to bylo schůdnější:myslim

post-0-14109608159656_thumb.jpg

Odesláno

To RENM: Diky mooc..kdyby jsi mel jeste chvilku,zkus mi prosim k te cerne kapote a strese hodit teda narazniky a kliky do laku(meho).Listy muzes nechat..popr.kdyby se ti chtelo,tak jednu variantu s listama cernyma a druhou s listama v laku..Dekuji mockrat..

To DESTINY: Mne to jako po bouracce pripada prave,kdyz ma nekdo cernou jen kapotu..proto bych chtel i strechu;)

To AnotherOne: Spis k tem kolum;):D

Odesláno
Původně zaslal: Peter86

A jeste jednou moc dekuji..ja se tohle zatim nenaucil:(Ale budu se snazit co nejdriv se do toho dostat,at porad neotravuju..V jakem programu to delas??Photoshop?

Ano a máme zde dalšího budoucího zloděje Photoshopu :aut Gratulujeme :D

Odesláno

To Renm: Diky moc pane..Mlada jeste porad vymysli,ze by byla lepsi cerna jen ta vysec na kapote(ten stred ohraniceny prolisy co vedou od okna z kraju kapoty smerem do stredu k masce)a strecha..Jinak panove byl bych rad,kdyby jste mi psali,co se vam na tech navrzich libi ci nelibi..Popr.jestli mate jine navrhy sem s nimi;):D

Odesláno

To Peter86 Mne sa paci ta cierna verzia s naraznikmi vo farbe, ale listy by som asi nechal cierne a este by som skusil dat do ciernej aj cast prednej masky. Inak pekne auticko aj servisgirl.

Odesláno

ty obrysy černé jsem vzal na hrubo, ale pro orientaci stačí...dle mého je to zatím to nejlepší z toho všeho...když už to chceš mít fakt dvoubarevný

post-0-14109608256973_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Boulik

prosim nemohl by mi nekdo ukazat jak by vypadalo moje auto ze zahlazenym naraznikem v barve :)

nevím co přesně tím bylo myšleno...:D

post-0-14109608259722_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: johnn_y

nechtel by si nekdo pohrat a hodit mi barvu co maji octavia II RS tu peknou modrou? premyslim ze si ji dam na auto tak bych chtel videt jak to vypada. díky

zkus pohledat lepší foto - ostřejší, tohle je bez barev a jak kdyby v mlze,v tomhle tu barvu tam já osobně nevykouzlím aby to vypadalo přirozeně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...