Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hele chlape sám máš 406 tak jako já, tak bys mohl být názoru že ze 406 se nechá opravdu vykouzlit masakr....uděláme si menší soutěž a pak klidně udělám Dadadavidovi auto jak si představoval osobně dle našich nárhů....ve virtualu se meze nekladou a dle mého vkusu je přehnanost taky někde na posledním místě...musí to být jak esteticky vhodný tak minimálně pro lajka pohledově funkční...sám nezastávám názor a naopak jsem hodně proti tomu dělat 40X překroucený spoilery a křídlo stylu shogun hlavně na auto které v reálu nemá v originále ani jediný podobný záhyb.....to je jak kdybys dal ne scienciento křídlo shoghun nebo jak se to píše,nárazníky co dávaj tuzéři na felicie a 4x překroucený prahy.......1. to bude vypadat komicky,2.to nebude praktickyý , a za 3. to nebude mít žádnou funkčnost......pro tuning musí mít člověk cit a platí tu u virtualu stejně tak jako v realu.......ale 46 je výzva...klidně sem hodím moje straší kousky moj í406 kterou jsem též upravoval amyslím že decentně a vkusně

[upravil dne 7/11/10 23:42 Strejdakopec]

my car 406.bmp

[upravil dne 7/11/10 23:45 Strejdakopec]

[upravil dne 7/11/10 23:45 Strejdakopec]

Odesláno
Dadadadvide tady to tedy máš

JardaMoj: jsem zvědavej jestli jsi teda něco dělal taky :-D

[upravil dne 11/11/10 22:35 Strejdakopec]

Jů,tak to vypada moc luxusne :) moc dííky za peknou praci :) akorat jestli bys to treba poslal mailem ve vetsim rozliseni,protoze tady mi to nejde ani trochu zvetsit :)

Odesláno
Dadadavid: takových lidí už tu bylo co to zkoušelo zkopirovat odeme ale všici to vzdali a nedotahli to dokonce :)

no ja bych do toho asi ani nesel je to fakt dost slozity...ale kdybys ten svuj nekde uplne nahodou prodaval,tak vazne bych dobre zaplatil:) skoda jen ze bydlis tak daleko.

Odesláno
Dadadavid: takových lidí už tu bylo co to zkoušelo zkopirovat odeme ale všici to vzdali a nedotahli to dokonce :)

snad kdybys aspon poradil jak nejjednoduseji nechat zmizet ty kryty na mlhovky :) kazdy nazev pripravku ktery na to potrebuju atd :) Díky :)

Odesláno

proč bych to dělal? takto mam oridinal :D

dělam si srandu.

nic na tom neni vyřízl jsem to zapuštění mlhovky pak jsem si udělal plast do te díry aby ta, pěkne vlezl a navařil to tam svařečkou na plasty. ( mam nějaky fotky v mim tematu jak jsem to vařil )

mam doma jeden narazník navic tak přemýšlim že bych ho upravil a prodal nebo vyměnil za serii s doplatkem :D

ten muj naraznik je už těžce jetej a chtelo by to repas :D

[upravil dne 12.11.2010 14:51 čakom]

Odesláno
proč bych to dělal? takto mam oridinal :D

dělam si srandu.

nic na tom neni vyřízl jsem to zapuštění mlhovky pak jsem si udělal plast do te díry aby ta, pěkne vlezl a navařil to tam svařečkou na plasty. ( mam nějaky fotky v mim tematu jak jsem to vařil )

mam doma jeden narazník navic tak přemýšlim že bych ho upravil a prodal nebo vyměnil za serii s doplatkem :D

ten muj naraznik je už těžce jetej a chtelo by to repas :D

[upravil dne 12.11.2010 14:51 čakom]

s tou vymenou s doplatkem by to bylo dobry :)

Odesláno

Ahoj,brzy sem pridam fotku Peugeota 106ky starsi model,je to kamose,tak jsme oba zvedaví,jak se k tomu postavite,prosim jen abyste mi napsaly vsichni kteri se do toho pustite,abych vam na mail zaslal tu fotografii ve velkem rozliseni :) Aspon si oddychnete od tech 406tek :)

Odesláno
Ahoj,brzy sem pridam fotku Peugeota 106ky starsi model,je to kamose,tak jsme oba zvedaví,jak se k tomu postavite,prosim jen abyste mi napsaly vsichni kteri se do toho pustite,abych vam na mail zaslal tu fotografii ve velkem rozliseni :) Aspon si oddychnete od tech 406tek :)

okej, ale zadnej spech, mam toho ted dost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...