JardaMoj Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 strejdakopec - neco zkusim, ale myslim ze na soutezeni to nebude, nemam rad prehnany veci a decentne udelana 406 je na foru uz dost. no uvidime.. Citovat
Strejdakopec Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 hele chlape sám máš 406 tak jako já, tak bys mohl být názoru že ze 406 se nechá opravdu vykouzlit masakr....uděláme si menší soutěž a pak klidně udělám Dadadavidovi auto jak si představoval osobně dle našich nárhů....ve virtualu se meze nekladou a dle mého vkusu je přehnanost taky někde na posledním místě...musí to být jak esteticky vhodný tak minimálně pro lajka pohledově funkční...sám nezastávám názor a naopak jsem hodně proti tomu dělat 40X překroucený spoilery a křídlo stylu shogun hlavně na auto které v reálu nemá v originále ani jediný podobný záhyb.....to je jak kdybys dal ne scienciento křídlo shoghun nebo jak se to píše,nárazníky co dávaj tuzéři na felicie a 4x překroucený prahy.......1. to bude vypadat komicky,2.to nebude praktickyý , a za 3. to nebude mít žádnou funkčnost......pro tuning musí mít člověk cit a platí tu u virtualu stejně tak jako v realu.......ale 46 je výzva...klidně sem hodím moje straší kousky moj í406 kterou jsem též upravoval amyslím že decentně a vkusně [upravil dne 7/11/10 23:42 Strejdakopec] my car 406.bmp [upravil dne 7/11/10 23:45 Strejdakopec] [upravil dne 7/11/10 23:45 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 další [upravil dne 7/11/10 23:46 Strejdakopec] Citovat
Strejdakopec Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Dadadadvide tady to tedy máš JardaMoj: jsem zvědavej jestli jsi teda něco dělal taky :-D [upravil dne 11/11/10 22:35 Strejdakopec] Kopie (3) - untitled.bmp Citovat
Dadadavid Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Dadadadvide tady to tedy máš JardaMoj: jsem zvědavej jestli jsi teda něco dělal taky :-D [upravil dne 11/11/10 22:35 Strejdakopec] Jů,tak to vypada moc luxusne moc dííky za peknou praci akorat jestli bys to treba poslal mailem ve vetsim rozliseni,protoze tady mi to nejde ani trochu zvetsit Citovat
shark734 Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 posledne 2 upravy su paradne, ale mne sa paci viac ta s tymi listami:super Citovat
čakom Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 JardaMoj: ten narazník mi neco připomina Citovat
JardaMoj Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 JardaMoj: ten narazník mi neco připomina :D rikam ze 406ku jinak \'vytunit\' nedokazu Citovat
Dadadavid Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 :myslim:( Taky paradni dílo,moc díky za peknou upravu Kez bych mel ve skutecnosti takovej naraznik Citovat
čakom Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Dadadavid: takových lidí už tu bylo co to zkoušelo zkopirovat odeme ale všici to vzdali a nedotahli to dokonce Citovat
Dadadavid Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Dadadavid: takových lidí už tu bylo co to zkoušelo zkopirovat odeme ale všici to vzdali a nedotahli to dokonce no ja bych do toho asi ani nesel je to fakt dost slozity...ale kdybys ten svuj nekde uplne nahodou prodaval,tak vazne bych dobre zaplatil:) skoda jen ze bydlis tak daleko. Citovat
Dadadavid Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Dadadavid: takových lidí už tu bylo co to zkoušelo zkopirovat odeme ale všici to vzdali a nedotahli to dokonce snad kdybys aspon poradil jak nejjednoduseji nechat zmizet ty kryty na mlhovky kazdy nazev pripravku ktery na to potrebuju atd Díky Citovat
čakom Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 proč bych to dělal? takto mam oridinal dělam si srandu. nic na tom neni vyřízl jsem to zapuštění mlhovky pak jsem si udělal plast do te díry aby ta, pěkne vlezl a navařil to tam svařečkou na plasty. ( mam nějaky fotky v mim tematu jak jsem to vařil ) mam doma jeden narazník navic tak přemýšlim že bych ho upravil a prodal nebo vyměnil za serii s doplatkem ten muj naraznik je už těžce jetej a chtelo by to repas [upravil dne 12.11.2010 14:51 čakom] Citovat
Dadadavid Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 proč bych to dělal? takto mam oridinal dělam si srandu. nic na tom neni vyřízl jsem to zapuštění mlhovky pak jsem si udělal plast do te díry aby ta, pěkne vlezl a navařil to tam svařečkou na plasty. ( mam nějaky fotky v mim tematu jak jsem to vařil ) mam doma jeden narazník navic tak přemýšlim že bych ho upravil a prodal nebo vyměnil za serii s doplatkem ten muj naraznik je už těžce jetej a chtelo by to repas [upravil dne 12.11.2010 14:51 čakom] s tou vymenou s doplatkem by to bylo dobry Citovat
Strejdakopec Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 díky..jo Mailem ti to pošlu JardoMoj ...pěkná práce Citovat
JardaMoj Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 díky..jo Mailem ti to pošlu JardoMoj ...pěkná práce diky, taky to mas fajn, zase neco novyho Citovat
Dadadavid Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Ahoj,brzy sem pridam fotku Peugeota 106ky starsi model,je to kamose,tak jsme oba zvedaví,jak se k tomu postavite,prosim jen abyste mi napsaly vsichni kteri se do toho pustite,abych vam na mail zaslal tu fotografii ve velkem rozliseni Aspon si oddychnete od tech 406tek Citovat
JardaMoj Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Ahoj,brzy sem pridam fotku Peugeota 106ky starsi model,je to kamose,tak jsme oba zvedaví,jak se k tomu postavite,prosim jen abyste mi napsaly vsichni kteri se do toho pustite,abych vam na mail zaslal tu fotografii ve velkem rozliseni Aspon si oddychnete od tech 406tek okej, ale zadnej spech, mam toho ted dost Citovat
Dadadavid Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Takže takhle vypadá,kdo by chtel ji urpavit,tak napsat a ja mu ji na mail poslu ve velkym rozliseni a ze dvou ruznych pohledů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.