Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest joda4O6
Odesláno

Ahoj vsem najde se dobry duse ktera by upravila tuto 205 potreboval bych vedet jak na tom budou vypadat tyto prahy a zlate kola diky ;)

Odesláno

no mě v tuhle chvíli nejde stáhnout nebo spíš instalovat a nmevím proč.a mě štvalo když jsem to v něm dříve zkoušel že to je jen anglicky a ne česky.navíc nejsem zvyklí to dělat v e vrstvách takže jak kdybych začínal

Odesláno

Nie je nic lepsie ako Photoshop po anglicky ;) ...inak ja mam CS3 a nemozem si ho vynachvalit, clovek spravi co len chce, len sa treba prplat;)

Odesláno

no já vím že to umí daleko lépe...hlavně ta změna barvy je o moc reálnější a tolik neslije odstíny no až sformátuju počítač tak ho zas stáhnu a kdyžtak kluci budu psát o rady;)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Nie je nic lepsie ako Photoshop po anglicky ;) ...inak ja mam CS3 a nemozem si ho vynachvalit, clovek spravi co len chce, len sa treba prplat;)

ja mam CS4 v cestine:P

Odesláno
Původně zaslal: robozv

Původně zaslal: Qcko

ja mam CS4 v cestine:P

to jsi kupoval nebo je to stažený s češtinou??pokud možno kdyžtak pošli odkaz dík:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...