renm Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: destiny Mě se to moc nelíbí, přijde mi to jako když je auto po bouračce... moje řeč, taky tuhle módu nemusím...;)ale možná v jiné barvě by to bylo schůdnější Citovat
Peter86 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 To RENM: Diky mooc..kdyby jsi mel jeste chvilku,zkus mi prosim k te cerne kapote a strese hodit teda narazniky a kliky do laku(meho).Listy muzes nechat..popr.kdyby se ti chtelo,tak jednu variantu s listama cernyma a druhou s listama v laku..Dekuji mockrat.. To DESTINY: Mne to jako po bouracce pripada prave,kdyz ma nekdo cernou jen kapotu..proto bych chtel i strechu;) To AnotherOne: Spis k tem kolum;) Citovat
Peter86 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Jina barva me nenapadla:D Nemohl by jsi to pak jeste zkusit primo do zlate,misto te bezove??Mam zlate brzdice a krytky sroubu,tak by to mozna nebylo marny.. Citovat
Peter86 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 A jeste jednou moc dekuji..ja se tohle zatim nenaucil:(Ale budu se snazit co nejdriv se do toho dostat,at porad neotravuju..V jakem programu to delas??Photoshop? Citovat
destiny Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: Peter86 A jeste jednou moc dekuji..ja se tohle zatim nenaucil:(Ale budu se snazit co nejdriv se do toho dostat,at porad neotravuju..V jakem programu to delas??Photoshop? Ano a máme zde dalšího budoucího zloděje Photoshopu Gratulujeme Citovat
renm Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 ve fotošopu nedělám, ten mě nikdy moc nechytl, dělám to v jednom free programu co umí úplně to samý co fotokrám... Citovat
Peter86 Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 To Renm: Diky moc pane..Mlada jeste porad vymysli,ze by byla lepsi cerna jen ta vysec na kapote(ten stred ohraniceny prolisy co vedou od okna z kraju kapoty smerem do stredu k masce)a strecha..Jinak panove byl bych rad,kdyby jste mi psali,co se vam na tech navrzich libi ci nelibi..Popr.jestli mate jine navrhy sem s nimi;) Citovat
Boulik Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 prosim nemohl by mi nekdo ukazat jak by vypadalo moje auto ze zahlazenym naraznikem v barve Citovat
johnn_y Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 nechtel by si nekdo pohrat a hodit mi barvu co maji octavia II RS tu peknou modrou? premyslim ze si ji dam na auto tak bych chtel videt jak to vypada. díky Citovat
tukit Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 To Peter86 Mne sa paci ta cierna verzia s naraznikmi vo farbe, ale listy by som asi nechal cierne a este by som skusil dat do ciernej aj cast prednej masky. Inak pekne auticko aj servisgirl. Citovat
pug406 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Ahojte.Kto bi mi vedel zmenit lak na dvojfarebny,ale daku zaujimavu kombinaciu a bez bocnych list. Citovat
renm Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 ty obrysy černé jsem vzal na hrubo, ale pro orientaci stačí...dle mého je to zatím to nejlepší z toho všeho...když už to chceš mít fakt dvoubarevný Citovat
tukit Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Je to super aspon pola mna (100 ludi 100 chuti) Citovat
renm Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Původně zaslal: Boulik prosim nemohl by mi nekdo ukazat jak by vypadalo moje auto ze zahlazenym naraznikem v barve nevím co přesně tím bylo myšleno... Citovat
renm Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Původně zaslal: johnn_y nechtel by si nekdo pohrat a hodit mi barvu co maji octavia II RS tu peknou modrou? premyslim ze si ji dam na auto tak bych chtel videt jak to vypada. díky zkus pohledat lepší foto - ostřejší, tohle je bez barev a jak kdyby v mlze,v tomhle tu barvu tam já osobně nevykouzlím aby to vypadalo přirozeně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.