razor Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 pokusím se.......mám teď chvilku čas,tak uvidím. Citovat
razor Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 No,tak jsme to teď zkusil,a výsledek je tak hnusnej že to sme ani dávat nebudu....kup si světlý,tohle je fakt strašný... Citovat
jombo Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 skus alespon ukazat nech mam predstavu posli prosim aspon na mail martin.jombik@gmail.com .diki [upravil dne 3/4/09 jombo] Citovat
jombo Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 hmmm no naozaj to nieje nic moc a pocuj vedel by si to cierne dat do laku auta?prosim len na ukazku.dakujem Citovat
razor Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 To je snad ještě horší Ale neber to uplně vážně-vůbec se s tím nemažu...nemám to tiž čas-dělám něco jinýho..... Citovat
jombo Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 no nic to som vedel urobit aj ja ale prave preto som to chcel priestorove.no nic budem musiet inde pootravovat.ale aj tak dik. Citovat
razor Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Původně zaslal: jombo no nic to som vedel urobit aj ja ale prave preto som to chcel priestorove.no nic budem musiet inde pootravovat.ale aj tak dik. jÁ VÍM,SORRY,JÁ NA TO TEĎ FAKT NEMÁM ČAS.... cHCETE TOHO PO MĚ PROSTĚ MOC.... =) Citovat
razor Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 WWW.PACEVT.COM tady je hrozně moc lidí co dělaj virtual tuning-určitě si někdo udělá čas... (jsou tam kontakty a galerie u každýho člověka) stačí si jen vybrat Citovat
razor Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 tak tady mám rozpracovanou jednu káru,tak zatím jen tak navnadím (majitel je Štěpán,ale jeho nick neznám....) [upravil dne 3.4.2009 razor] Citovat
destiny Odesláno 3. duben 2009 Odesláno 3. duben 2009 Já když už virtuálně tuninguju, tak radši ženský (http://www.destiny.cz/demo_retuse) Citovat
SV 24 Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 razor : ooo vypada to pekne! Majitel je Štěpán ( SV24 ) Citovat
razor Odesláno 4. duben 2009 Odesláno 4. duben 2009 Původně zaslal: SV 24 razor : ooo vypada to pekne! Majitel je Štěpán ( SV24 ) Díky....tak sme si dal cíl že tole udělám pěkně,tak se s tím trochu piplám,a hlavně sem furt v práci,takže na tom dělat třeba jen půl hoďky denně ani ne,tak doufám že budeš trpělivej =) Citovat
SV 24 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 razor: Ja smekam klobouk! Je to fakt piplacka! I kdyby to melo byt az za pul roku,je to jedno! Diky moc! Citovat
razor Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Jo,díky....já teď furt makám,takže to jde pomalu...teď prozměnu jedu dělat na svým autě a pak do kina na \"Rýchle a zběsile\" a pak už asi rovnou usnu Citovat
SV 24 Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Je mi to jasny.Jsi sikovnej! tesim se jak tobude nakonec vypadat Citovat
gasaxx Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: dolly1010 Mě to prostě baví Mrknu na tu stránku, razore [upravil dne 29.3.2009 dolly1010] Tak by mě opravdu zajímalo, co jsi na tomhle autě upravil, krom toho že jsi celej obrázek zatmavil a barvy rozmazal... Promiň, ale VT je o úpravě auta, ne fotky jako celku... Citovat
razor Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: gasaxx Původně zaslal: dolly1010 Mě to prostě baví Mrknu na tu stránku, razore [upravil dne 29.3.2009 dolly1010] Tak by mě opravdu zajímalo, co jsi na tomhle autě upravil, krom toho že jsi celej obrázek zatmavil a barvy rozmazal... Promiň, ale VT je o úpravě auta, ne fotky jako celku... Máš pravdu že tohle není VT ale úprava fotky,nadruhou stranu s emusím zastat autora že se ňák začít prostě musí,a na seznámení s fotokrámem je tohle ideální Citovat
destiny Odesláno 5. duben 2009 Odesláno 5. duben 2009 Původně zaslal: razor Původně zaslal: gasaxx Původně zaslal: dolly1010 Mě to prostě baví Mrknu na tu stránku, razore [upravil dne 29.3.2009 dolly1010] Tak by mě opravdu zajímalo, co jsi na tomhle autě upravil, krom toho že jsi celej obrázek zatmavil a barvy rozmazal... Promiň, ale VT je o úpravě auta, ne fotky jako celku... Máš pravdu že tohle není VT ale úprava fotky,nadruhou stranu s emusím zastat autora že se ňák začít prostě musí,a na seznámení s fotokrámem je tohle ideální Souhlasím, já se podobnými blbinkami naučil nejvíc. Zabere to hodně času a ten klienti neradi platí, takž e během standardních zakázek na učení není moc prostor. Blbnul jsem si PhotoShopem po nocích na soukr. obrázcích a tak jsem se naučil nejvíc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.