Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jombo

no nic to som vedel urobit aj ja ale prave preto som to chcel priestorove.no nic budem musiet inde pootravovat.ale aj tak dik.

jÁ VÍM,SORRY,JÁ NA TO TEĎ FAKT NEMÁM ČAS....:bojim

cHCETE TOHO PO MĚ PROSTĚ MOC.... =)

Odesláno

WWW.PACEVT.COM tady je hrozně moc lidí co dělaj virtual tuning-určitě si někdo udělá čas... :papa (jsou tam kontakty a galerie u každýho člověka) stačí si jen vybrat :cool:

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

razor : ooo vypada to pekne! Majitel je Štěpán ( SV24 ) :)

Díky....tak sme si dal cíl že tole udělám pěkně,tak se s tím trochu piplám,a hlavně sem furt v práci,takže na tom dělat třeba jen půl hoďky denně ani ne,tak doufám že budeš trpělivej =):papa

Odesláno

Jo,díky....já teď furt makám,takže to jde pomalu...teď prozměnu jedu dělat na svým autě a pak do kina na \"Rýchle a zběsile\" a pak už asi rovnou usnu :D

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

:D Mě to prostě baví :papa

Mrknu na tu stránku, razore

extern_peugeot_207_antal.jpg

[upravil dne 29.3.2009 dolly1010]

Tak by mě opravdu zajímalo, co jsi na tomhle autě upravil, krom toho že jsi celej obrázek zatmavil a barvy rozmazal... Promiň, ale VT je o úpravě auta, ne fotky jako celku...

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Tak by mě opravdu zajímalo, co jsi na tomhle autě upravil, krom toho že jsi celej obrázek zatmavil a barvy rozmazal... Promiň, ale VT je o úpravě auta, ne fotky jako celku...

Máš pravdu že tohle není VT ale úprava fotky,nadruhou stranu s emusím zastat autora že se ňák začít prostě musí,a na seznámení s fotokrámem je tohle ideální :D

Odesláno
Původně zaslal: razor

Původně zaslal: gasaxx

Máš pravdu že tohle není VT ale úprava fotky,nadruhou stranu s emusím zastat autora že se ňák začít prostě musí,a na seznámení s fotokrámem je tohle ideální :D

Souhlasím, já se podobnými blbinkami naučil nejvíc. Zabere to hodně času a ten klienti neradi platí, takž e během standardních zakázek na učení není moc prostor. Blbnul jsem si PhotoShopem po nocích na soukr. obrázcích a tak jsem se naučil nejvíc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...