Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sportovní výfuk

Recommended Posts

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Čaute mám jen takový dotaz...premyslel jsem ze bych na svého peží...dal nejaky koncový sportovní tlumic...tak jsem se chtel jen zeptat jestli by mi nekdo neco nedoporučil...a co vse to obnasi jestli pryc kat. a strední tlumic nebo jestli se jedna jen o ten koncovy....

Je to na 1.6 8V break

Diky za nejakou odpo

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Tak to je parada...diks... moc..jen jestli by si mi nemohl neco doporučit...

Odesláno

ono je taky otázka, jestli to chceš spíš kvůli vzhledu nebo kvůli zvuku a hlavně jakej zvuk bys rád - ostřejší, dunivej nebo radši něco decentnějšího...

já měl na 1,8 univerzál od Remusu - 102mm průměr a se zvukem jsem byl spokojenej;)

[upravil dne 27/2/09 Tommy306]

Guest Mates 306 combi
Odesláno

To jsem chtel taky zmensit okruh...spis bych chtel neco decentnejsiho a zaroven trochu dunive...a samo ze vzhled...neco co na kombiku nebude jak pest na oko jak zvukem tak zhledem...

Odesláno
Původně zaslal: Mates 306 combi

To jsem chtel taky zmensit okruh...spis bych chtel neco decentnejsiho a zaroven trochu dunive...a samo ze vzhled...neco co na kombiku nebude jak pest na oko jak zvukem tak zhledem...

53607196.th.jpg ja mám na kombík takéto niečo
Guest Mates 306 combi
Odesláno

Panečku...jen jak na to koukám jestly by to nechtelo trochu utopit do nárazníku....jak je to tam pak s tepltou...abych nebyl jak snehulak na jare...a naraznik se nerozskvaril

Odesláno

Panečku...jen jak na to koukám jestly by to nechtelo trochu utopit do nárazníku....jak je to tam pak s tepltou...abych nebyl jak snehulak na jare...a naraznik se nerozskvaril

utopiť to nárazníku som ho nechcel lebo naša polícia nie je veľmi ohľaduplná voči tuning veciam . Takže ak bude veľa pokút za výfuk tak si tam dám naspäť origo a potom by som mal v nárazníku dieru a vyzeralo by to zle . Až taká teplota tam nie je na konci výfuku ale je dobré ak je nárazník od koncovky výfuku cca 2 cm a potom sa nárazníku nič nestane .

A ešte jedna vec používaj funkciu quete v pravo nad príspevkom aby každí vedel komu adresuješ otázku , bude to prehľadnejšie :super

[upravil dne 27.2.2009 tiburtius]

Odesláno
Původně zaslal: tiburtius

Původně zaslal: mates306

Zdary, já jsem tak před necelými 2 roky měnil jen koncový díl. Zvuk je nádhernej a vzhled taky. Aspoň já jsem spokojenej.

ukáž foto :D

pracuje na tom :)

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Zdary, já jsem tak před necelými 2 roky měnil jen koncový díl. Zvuk je nádhernej a vzhled taky. Aspoň já jsem spokojenej.

a jaky si tam dal, nebo spis od jake firmy muzu se zeptat?...nejradsi bych pouzil neco s cim maji lidi zkusenost...provedeni je stejne jako u kolegy bo to mas v narazníku..?

Odesláno

a jaky si tam dal, nebo spis od jake firmy muzu se zeptat?...nejradsi bych pouzil neco s cim maji lidi zkusenost...provedeni je stejne jako u kolegy bo to mas v narazníku..?

znacka je KAT ... před 3 rokama stal asi tak 3,5k

Guest Mates 306 combi
Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

znacka je KAT ... před 3 rokama stal asi tak 3,5k

Super klucííí...díky za info...asi to teda nakonec nejak spácham....

Guest Mates 306 combi
Odesláno

Já to mám tak 1 cm pod nárazníkem a okolo je udělanej spoiler.

Mas to moc pekne provedeny...tak neco poschanim a pustim se do toho...

Guest Mates 306 combi
Odesláno
Původně zaslal: čakom

ja osobně bych to nechal bez koncovky;)

Taky jsem o tom premyslel...asi by to pusobylo trosku uhlazeneji...

Odesláno

No pokud by nebyla vidět koncovka vejfuku, tak by to bylo trochu divný, když Ti bude dunit auto a ten vejfuk neuvidíš.

nic divnýho by to nebylo.

když auto duní musí mít koncovku?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...