Guest Mates 306 combi Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Čaute mám jen takový dotaz...premyslel jsem ze bych na svého peží...dal nejaky koncový sportovní tlumic...tak jsem se chtel jen zeptat jestli by mi nekdo neco nedoporučil...a co vse to obnasi jestli pryc kat. a strední tlumic nebo jestli se jedna jen o ten koncovy.... Je to na 1.6 8V break Diky za nejakou odpo Citovat
čakom Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 stačí vyměnit jen koncový díl. kat ani středák pryč dávat nemusíš. Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Tak to je parada...diks... moc..jen jestli by si mi nemohl neco doporučit... Citovat
Tommy306 Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 ono je taky otázka, jestli to chceš spíš kvůli vzhledu nebo kvůli zvuku a hlavně jakej zvuk bys rád - ostřejší, dunivej nebo radši něco decentnějšího... já měl na 1,8 univerzál od Remusu - 102mm průměr a se zvukem jsem byl spokojenej;) [upravil dne 27/2/09 Tommy306] Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 To jsem chtel taky zmensit okruh...spis bych chtel neco decentnejsiho a zaroven trochu dunive...a samo ze vzhled...neco co na kombiku nebude jak pest na oko jak zvukem tak zhledem... Citovat
tiburtius Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: Mates 306 combi To jsem chtel taky zmensit okruh...spis bych chtel neco decentnejsiho a zaroven trochu dunive...a samo ze vzhled...neco co na kombiku nebude jak pest na oko jak zvukem tak zhledem... ja mám na kombík takéto niečo Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Panečku...jen jak na to koukám jestly by to nechtelo trochu utopit do nárazníku....jak je to tam pak s tepltou...abych nebyl jak snehulak na jare...a naraznik se nerozskvaril Citovat
tiburtius Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: Mates 306 combi Panečku...jen jak na to koukám jestly by to nechtelo trochu utopit do nárazníku....jak je to tam pak s tepltou...abych nebyl jak snehulak na jare...a naraznik se nerozskvaril utopiť to nárazníku som ho nechcel lebo naša polícia nie je veľmi ohľaduplná voči tuning veciam . Takže ak bude veľa pokút za výfuk tak si tam dám naspäť origo a potom by som mal v nárazníku dieru a vyzeralo by to zle . Až taká teplota tam nie je na konci výfuku ale je dobré ak je nárazník od koncovky výfuku cca 2 cm a potom sa nárazníku nič nestane . A ešte jedna vec používaj funkciu quete v pravo nad príspevkom aby každí vedel komu adresuješ otázku , bude to prehľadnejšie [upravil dne 27.2.2009 tiburtius] Citovat
mates306 Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Zdary, já jsem tak před necelými 2 roky měnil jen koncový díl. Zvuk je nádhernej a vzhled taky. Aspoň já jsem spokojenej. [upravil dne 27/2/09 mates306] Citovat
tiburtius Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: mates306 Zdary, já jsem tak před necelými 2 roky měnil jen koncový díl. Zvuk je nádhernej a vzhled taky. Aspoň já jsem spokojenej. ukáž foto Citovat
Blizzard Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: tiburtius Původně zaslal: mates306 Zdary, já jsem tak před necelými 2 roky měnil jen koncový díl. Zvuk je nádhernej a vzhled taky. Aspoň já jsem spokojenej. ukáž foto pracuje na tom Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: mates306 Zdary, já jsem tak před necelými 2 roky měnil jen koncový díl. Zvuk je nádhernej a vzhled taky. Aspoň já jsem spokojenej. a jaky si tam dal, nebo spis od jake firmy muzu se zeptat?...nejradsi bych pouzil neco s cim maji lidi zkusenost...provedeni je stejne jako u kolegy bo to mas v narazníku..? Citovat
Blizzard Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: Mates 306 combi Původně zaslal: mates306 Zdary, já jsem tak před necelými 2 roky měnil jen koncový díl. Zvuk je nádhernej a vzhled taky. Aspoň já jsem spokojenej. a jaky si tam dal, nebo spis od jake firmy muzu se zeptat?...nejradsi bych pouzil neco s cim maji lidi zkusenost...provedeni je stejne jako u kolegy bo to mas v narazníku..? znacka je KAT ... před 3 rokama stal asi tak 3,5k Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Mates 306 combi Původně zaslal: mates306 Zdary, já jsem tak před necelými 2 roky měnil jen koncový díl. Zvuk je nádhernej a vzhled taky. Aspoň já jsem spokojenej. a jaky si tam dal, nebo spis od jake firmy muzu se zeptat?...nejradsi bych pouzil neco s cim maji lidi zkusenost...provedeni je stejne jako u kolegy bo to mas v narazníku..? znacka je KAT ... před 3 rokama stal asi tak 3,5k Super klucííí...díky za info...asi to teda nakonec nejak spácham.... Citovat
mates306 Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Já to mám tak 1 cm pod nárazníkem a okolo je udělanej spoiler. Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: mates306 Já to mám tak 1 cm pod nárazníkem a okolo je udělanej spoiler. Mas to moc pekne provedeny...tak neco poschanim a pustim se do toho... Citovat
mates306 Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 No pokud by nebyla vidět koncovka vejfuku, tak by to bylo trochu divný, když Ti bude dunit auto a ten vejfuk neuvidíš. Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: čakom ja osobně bych to nechal bez koncovky;) Taky jsem o tom premyslel...asi by to pusobylo trosku uhlazeneji... Citovat
čakom Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: mates306 No pokud by nebyla vidět koncovka vejfuku, tak by to bylo trochu divný, když Ti bude dunit auto a ten vejfuk neuvidíš. nic divnýho by to nebylo. když auto duní musí mít koncovku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.