djbrano Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Caute lidicky, ako sa ma spravat signal REM z radia? Je to spravne ak po nastartovani auta, nameram na REM pine radia trvalych 12 voltov?? A co sa stane ak ten REM signal zapojim na zosik, ktory nebudem mat este napajany, ale bude uzemneny? Neposkodim tym nejaky obvod, vo vnutri zosika? Pytam sa preto, lebo uz by som chcel zapojit zosik, ako ma byt, a uz by mi len nakoniec ak dojde subik, ostalo len zapojenie poistky... Dakujem Citovat
DIESEL306 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Keď zapneš rádio tak rem má mať 12 V, používa sa na zapínanie zosilovača aby bol zapnutý len keď je zapnuté rádio, inak by bol zosilovač zapnutý stále.Kludne to môžeš zapojiť na zosilovač. Citovat
djbrano Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: DIESEL306 Keď zapneš rádio tak rem má mať 12 V, používa sa na zapínanie zosilovača aby bol zapnutý len keď je zapnuté rádio, inak by bol zosilovač zapnutý stále.Kludne to môžeš zapojiť na zosilovač. Dik, takze to chapem tak, ze pokial zosik nieje napajany, tak aj ta elektronika pre aktivaciu zosika pomocou REM signalu je mrtvy, preto to nemoze byt asi ziadny problem, ze? Citovat
stalmik Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: djbrano Původně zaslal: DIESEL306 Keď zapneš rádio tak rem má mať 12 V, používa sa na zapínanie zosilovača aby bol zapnutý len keď je zapnuté rádio, inak by bol zosilovač zapnutý stále.Kludne to môžeš zapojiť na zosilovač. Dik, takze to chapem tak, ze pokial zosik nieje napajany, tak aj ta elektronika pre aktivaciu zosika pomocou REM signalu je mrtvy, preto to nemoze byt asi ziadny problem, ze? jestli jsem pochopil spravne signal remote na co je?? Je na to aby se presne jak bylo receno zesilovac sepnul ¨nebo vypnul spolu s radiem.. Signal jemozny pouzit treba z vystupu na spinani anteny (elektricky ta co vyjizdi) vetsina radii to tak ma.. Citovat
Mirrae24 Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 To je na to, že když se zapne rádio, automaticky sepne zesík - sub/woofer Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: Mirrae24 To je na to, že když se zapne rádio, automaticky sepne zesík - sub/woofer ano přesně tak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.