Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nie nemam.

Vies co stiahni si internetový prehliadac operu, na opera.com, a ten odkaz tam len daj ako novú stranku, klikni na stiahnut torent, potvrd. A už ti to bude stahovať same, všetky mapy Europy:roker

Odesláno
Původně zaslal: benos

Původně zaslal: Katto77

přesně tak - milhaus65 Ti to tam v pohodě nahraje včetně češtiny přímý kontakt na něj včetně ukázky češtiny najdeš na www.rt3-cestina.wz.cz

Díky za info, asi to bude nejlepší udělat při jednom:)

Spojím se s jedním z Vás přes SZ.

Chci touto cestou poděkovat Kattoovi a tím i doporučit ostatním. Nahrál mi dnes komplet češtinu a i s updatem to celé trvalo snad 5 minut. :potlesk

A co je důležité - vše perfektně funguje - z Kolína do Valašského Meziříčí mě to vedlo bez chyby i když jsem schválně zkoušel všelijaké fígle. Jen s dálnicí z Lipníka na Ostravu si moje mapa z Rapidshare ještě nevěděla rady :super

Odesláno

Zdravím... mohl by mi někdo pomoct?? Jedu do Chorvatska a potřeboval bych nějaký aktuální mapy abych mohl cestovat po chorvatsku bez problému:) mám ty mapy co jsou v sekci klubu download ale chorvatsko tam je jen zběžně (dálnice) nemá někdo podrobnější díky moc!! a spěchá to:) jedu v neděli:) DIky moc.

Odesláno

Zdravim, ja mam mapy celej Europy, su oznacene ako mapy 2009/2010. No ked pozrem v aute info o cd, tak mi tam pise mapy 2008/2009. Som z toho jelen. Prosim ak ma teda niekto ine mapy, prosim poslite link

Odesláno
Původně zaslal: Brandy20

Zdravim, ja mam mapy celej Europy, su oznacene ako mapy 2009/2010. No ked pozrem v aute info o cd, tak mi tam pise mapy 2008/2009. Som z toho jelen. Prosim ak ma teda niekto ine mapy, prosim poslite link

taky jsem si toho všimnul....navíc mapa chorvatska je hodně mizerná

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...