Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny!

Řeším takové dilema: mám na své 307 volné \"sloty\" pro mlhovky (viz. obrázek). Zároveň ale je možné na toto místo umístit i homologovaná světla pro denní svícení.

Pro kterou variantu byste se rozhodli VY a proč, případně jaké máte v této věci zkušenosti.

Doplňuji, že obě varianty jsou \"zhruba\" stejně nákladné (počítám okolo 3 tis. i s prací).

Díky všem za odpovědi a podnětné rady! :papa

post-0-14109604916302_thumb.jpg

Odesláno

predni mlhovky jsou podle me zbytecny, sviti kousek pred auto a na mlhu me staci xenony. stejen kdyz je husta mlha tak jedu opatrne.

pokud tam chces neco montovat, sel bych radsi do denních svetel. ikdyz to asi na spotřebě moc nepoznas(uspora paliva)

Odesláno

asi bych se rozhodoval podle toho, kde toho najezdis vic. Pokud ses z vetsiho mesta a obcas vyjedes ven, tak ty mlhovky jsou zbytecny. Pokud bydlis nebo jezdis casto v mistech kde bejva mlha, tak tam obcas nejsou k zahozeni

Odesláno

Jsem v úplně stejné situaci. Ty otvory jsou ideální.

Na přední mlhovky kašlu. Nikdy jsem je neměl a nijak mi nechyběly.

Takže rozhodnutí bylo: když něco, tak denní. Ovšem má to jeden háček. Nenašel jsem žádné, které by tam pasovaly. Prostě všechny jsou moc velké na průměr a musel bych řezat nárazník.

Velmi uvítám, pokud najdeš nějaké vhodné a homologované, které by tam padly jako ulité. Nejlépe LED nebo aspoň takové, kde lze vyměnit žárovku. Plus fotky s postupem montáže atd. atd. atd.

Na druhou stranu zvažuji, zda ta denní světla vůbec montovat, zda to nejsou vyhozené 3000. S autem jezdím už druhý rok a zatím jsem měnil jen jednu žárovku v zadní obrysovce. Sakra, to mi asociuje, že budu muset brzy na technickou...

Odesláno

To Ticcino:

Tak daleko, ze bych meril prumery jsem se jeste nedostal - a hle uz jsou tu komplikace :myslim Díky za tvoje zkusenosti - pokud se mi podari na neco pouzitelneho narazit, urcite dam vedet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...