JardaTesar Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 Ahojky, mohl by mi prosím někdo poradit co udělat s brzdama když mi blokuje pravé zadní kolo? Zabrzdím, pak pustím nohu z brzdy, ono to sice jede ale když po nějaké chvíly zastavím ta je to kolo úplně horké.Asi to nevrací brzdovou kapalinu nebo co. Poraďte. Předem díky Citovat
Roott Odesláno 30. květen 2004 Odesláno 30. květen 2004 No zdravim, hele mam taky stejnej problem. Ted ho musim resit. Puvodne sem myslel ze mam v haji brzdic, nebo ze se mi nevraci desticky z kotouce ale vypada to na lozisko. Je dost vymlaceny a pak se ten kotouc diky ty velky vuli opira obcas o desticky i pri nebrzdeni. Roott Citovat
czer.t Odesláno 11. leden 2006 Odesláno 11. leden 2006 čau,řeším zrovna stejný problém,měli jsme komplet rozdělaný pakny,dávali jsme nový pružinky,vyčistili jsme komplet všechno,normálně se to vrací.....šlápneš na brzdu- zůstane viset ale ejhle!zkusili jsme povolit odvzdušňovák ¨na prasátku a kolo odbrzdilo.. takže:problém je v brzdové hadičce,funguje totiž po určitým věku jako céva= PUSTÍ KAPALINU DOVNITŘ A VEN NÉÉ....ZÍTRA BUDU MÍT NOVOU,KDYŽ TO ZABERE ZVEŘEJNÍM TO!! Citovat
Freedy Odesláno 12. leden 2006 Odesláno 12. leden 2006 Máš vzadu bubny nebo kotouče? protože u každýho to může bejt něco. Citovat
czer.t Odesláno 13. leden 2006 Odesláno 13. leden 2006 noooo. a je to nejdřív jsme dali hadičku, pořád stejný....potom jsme zjistili že sice jde odpustit tlak z prasátka ale jen odvzdušňovákem,přes hadičku(novou) nee,takže: bylo to prasátko,je v něm samostav a ten tam dělal nějakou rotyku,moc nevím přesně jak to tam má fungovat, alepomohlo to!! už jezdím a nebrzdím když nechci:D:aut:mrk mimochodem,mám vzadu bubny a systém Bendix...prej.. jo,prsátko jsem dal nový v replice z fi.METEOR:papa [upravil dne 13/1/06 czer.t] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.