Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky, mohl by mi prosím někdo poradit co udělat s brzdama když mi blokuje pravé zadní kolo? Zabrzdím, pak pustím nohu z brzdy, ono to sice jede ale když po nějaké chvíly zastavím ta je to kolo úplně horké.Asi to nevrací brzdovou kapalinu nebo co. Poraďte. Předem díky

;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

No zdravim, hele mam taky stejnej problem. Ted ho musim resit. Puvodne sem myslel ze mam v haji brzdic, nebo ze se mi nevraci desticky z kotouce ale vypada to na lozisko. Je dost vymlaceny a pak se ten kotouc diky ty velky vuli opira obcas o desticky i pri nebrzdeni. Roott

• O 1 rok později...
Odesláno

čau,řeším zrovna stejný problém,měli jsme komplet rozdělaný pakny,dávali jsme nový pružinky,vyčistili jsme komplet všechno,normálně se to vrací.....šlápneš na brzdu- :bojim zůstane viset :grr ale ejhle!zkusili jsme povolit odvzdušňovák ¨na prasátku a kolo odbrzdilo.. :super takže:problém je v brzdové hadičce,funguje totiž po určitým věku jako céva= PUSTÍ KAPALINU DOVNITŘ A VEN NÉÉ....ZÍTRA BUDU MÍT NOVOU,KDYŽ TO ZABERE ZVEŘEJNÍM TO!! :D

Odesláno

noooo. a je to :super nejdřív jsme dali hadičku,:bojim pořád stejný....potom jsme zjistili že sice jde odpustit tlak z prasátka ale jen odvzdušňovákem,přes hadičku(novou) nee,takže::myslim bylo to prasátko,je v něm samostav a ten tam dělal nějakou rotyku,moc nevím přesně jak to tam má fungovat, alepomohlo to!! už jezdím a nebrzdím když nechci:D:aut:mrk mimochodem,mám vzadu bubny a systém Bendix...prej..:mrk jo,prsátko jsem dal nový v replice z fi.METEOR:papa

[upravil dne 13/1/06 czer.t]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...