PnR Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 pekny vyber, len nevidim tam stupen vybavy.. to je o nieco vyssie ako ghia? Citovat
P.avel Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: destiny Původně zaslal: Marlin to co bylo tady receno je pekne a je to pravda, ale porad to nemeni nic na tom ze Santa Fe neni off road a ja bych ho nechtel :D Čéééče, myslím, že nikdo netvrdí, že Santa Fe je OffRoad Je to SUV, což je rozhodně úplně jiná kategorie vozu, než OffRoad. (SUV = Sport Utility Vehicle - tedy Sportovní Užitkový Vůz.) no prave ze to je SUV a SUV nemaji na silnici nic delat, protoze to nejsou off roady máš \"zajímavou\" logiku... Citovat
jarajarda Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Tomu říkám výběr, nejdřív srovnání 407 a Santy, jablka a hrušky a pak si koupíš Focuse, pomeranč To nemyslím zle, hlavně aby Ti sloužil dobře ....... Citovat
Guest servisman Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 pěkný jen jsem myslel že půjdeš do kombika opět . Citovat
kveton Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 nevybírali jsme až tak podle typu auta, ale spíš co se nám líbí. Kombíka už jednoho máme, já bych byl asi taky spíš pro kombajna, ale je to auto pro ženu a ta chtěla 5dvířko, takže volba byla jasná Jinak doufám, že sloužit bude, ještě vyměnit rozvody a olej, udělat drobné opravy a auto je jak nový. Po dnešní cestě Praha-Plzeň je nadšení z auta velký, spotřeba 5,8 l/100km, se 6kou po dálnici je to i ve 150 tichoučký, no prostě super kára Citovat
Kdo Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: kveton Tak jsme dnes přivezli náš nový vůz, Ford Focus II, rv2005, 2,0 TDCi 100kw Sice pěkná volba, co se vzhledu týče, ale - nechci strašit - přeji ti hodně štěstí, co se motoru týče. TDCi (právě to \"C\") jsou \"proslavené\" svými problémy s čerpadly a s piezo-vstřikovači a náchylností na kvalitu a čistotu nafty. Projdi si fóra Fordu a dočteš se i cenách, které je nutné v případě poruchy čerpadla a vstřikovačů \"vysolit\" už jen za nové nastavení, nedej bože za nové vstřikovače. Právě čerpadlo a vstřikovače zhusta bývají příčinoiu prodeje jinak \"voňavého\" auta. Jak říkám, nechci strašit, hodně štěstí, ale to je realita. Citovat
kveton Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Souhlasím s tebou, ale takhle bych asi auto nevybral. Čím modernější auto, tím více možných poruch. Od začátku jsem uvažoval o 407mě a tam by moc rozdílů něbylo. Co se motoru týče, tak je vyvíjen ve spolupráci s PSA, takže říkat, že TDCi ..... to samé můžeš říkat o HDi. O jedné závadě vím a to je EGR ventil. Auto je teď v servisu, tak uvidíme co s tím udělají a za kolik. Zvažuju EGR neměnit a zaslepit, ale nevim co to s tim motorem udělá, podle všeho by to mělo jen pomoct, protože to nebude nasávat ty sra*ky z vejfuku. Pořád rozmýšlím ..... Citovat
kveton Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Ještě bych dodal, že mě mile překvapil vnitřní prostor, kam se na to hrabe 406 i 407!!! Na zadnim sedadle se vklidu uvelebim i já a ještě mam 10cm od kolen k sedačce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.