jarco623 Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 ludia potrebujem poradit,tak vyzera ze mi odchazda lanbda sonda,viete mi povedat ci sa da nejako spojaznit? alebo ci by pasovala origo z peugeot 406 1,8 turbo??? nechcem kupit univerzalnu,neviem ci to bude normalne fungovat,a origo new je moooc draha.dakujem za vsetky radi Citovat
Guest servisman Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 je to pekné ale čo máš za motor ????těžko odpovedět na dotaz když víme jen polovic.dej si auto do podpisu i co za motor máš a máš o polovic problémůvyřešeno Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Klidně bych koupil univerzální. Takový typ univerzální, který výrobce doporučuje přímo do tvého auta. Volil bych značku Bosch. Jinak honza má pravdu, dej si auto do podpisu i s tím jakou máš motorizaci a nemusíš to dopisovat do každého tématu. Jinak mě ještě vrtá hlavou, kdy se dělala nějaká 406 1.8 turbo?? Řekl bych že nikdy. Citovat
jarco623 Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 sorry som zabudol,mam auto 2,0 16v, r.v.2000,neviem tha univerzalna,nechcem riskovat ze mi zase bude blbnut auto,ze nebude davat dobre info lambda sonda,preto sa pytam na tu lambda sonda,je z 1.8 turbo,starsi model je to original bosh. hmmm a neviete ako mam vlastne zistit aka lamda sonda mi ide do toho auto,myslim tym oznacenie? to len tak ci nahodou,lebo by som vedel pozriet oznacenie tamtej lambda sondy a vedel by som ci by pasovala Citovat
jarco623 Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Klidně bych koupil univerzální. Takový typ univerzální, který výrobce doporučuje přímo do tvého auta. Volil bych značku Bosch. Jinak honza má pravdu, dej si auto do podpisu i s tím jakou máš motorizaci a nemusíš to dopisovat do každého tématu. Jinak mě ještě vrtá hlavou, kdy se dělala nějaká 406 1.8 turbo?? Řekl bych že nikdy. mne povedali ze 1.8 turbo tak ja pysem iba co mi povedali ale je to anglicka verzia, hmm ci neboli vobec turba? Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: jarco623 mne povedali ze 1.8 turbo tak ja pysem iba co mi povedali ale je to anglicka verzia, hmm ci neboli vobec turba? Turba byly, ale 2.0T 8 ventil 108kw co vím. A nejen v Anglii. Jinak té univerzální lambdy bych se opravdu nebál. Je to to samý jako tam máš, jen to nemá přímo nacvaknutý konektor- ten si doděláš ze své lambdy nebo s pomocí \"stavebnice\" která je v krabičce u té lambdy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.