Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ludia potrebujem poradit,tak vyzera ze mi odchazda lanbda sonda,viete mi povedat ci sa da nejako spojaznit? alebo ci by pasovala origo z peugeot 406 1,8 turbo??? nechcem kupit univerzalnu,neviem ci to bude normalne fungovat,a origo new je moooc draha.dakujem za vsetky radi

Guest servisman
Odesláno

je to pekné ale čo máš za motor ????těžko odpovedět na dotaz když víme jen polovic.dej si auto do podpisu i co za motor máš a máš o polovic problémůvyřešeno

Odesláno

Klidně bych koupil univerzální. Takový typ univerzální, který výrobce doporučuje přímo do tvého auta. Volil bych značku Bosch.;)

Jinak honza má pravdu, dej si auto do podpisu i s tím jakou máš motorizaci a nemusíš to dopisovat do každého tématu.;)

Jinak mě ještě vrtá hlavou, kdy se dělala nějaká 406 1.8 turbo?? Řekl bych že nikdy. :)

Odesláno

sorry som zabudol,mam auto 2,0 16v, r.v.2000,neviem tha univerzalna,nechcem riskovat ze mi zase bude blbnut auto,ze nebude davat dobre info lambda sonda,preto sa pytam na tu lambda sonda,je z 1.8 turbo,starsi model je to original bosh. hmmm a neviete ako mam vlastne zistit aka lamda sonda mi ide do toho auto,myslim tym oznacenie? to len tak ci nahodou,lebo by som vedel pozriet oznacenie tamtej lambda sondy a vedel by som ci by pasovala

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Klidně bych koupil univerzální. Takový typ univerzální, který výrobce doporučuje přímo do tvého auta. Volil bych značku Bosch.;)

Jinak honza má pravdu, dej si auto do podpisu i s tím jakou máš motorizaci a nemusíš to dopisovat do každého tématu.;)

Jinak mě ještě vrtá hlavou, kdy se dělala nějaká 406 1.8 turbo?? Řekl bych že nikdy. :)

mne povedali ze 1.8 turbo tak ja pysem iba co mi povedali ale je to anglicka verzia, hmm ci neboli vobec turba?

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

mne povedali ze 1.8 turbo tak ja pysem iba co mi povedali ale je to anglicka verzia, hmm ci neboli vobec turba?

Turba byly, ale 2.0T 8 ventil 108kw co vím. A nejen v Anglii.

Jinak té univerzální lambdy bych se opravdu nebál. Je to to samý jako tam máš, jen to nemá přímo nacvaknutý konektor- ten si doděláš ze své lambdy nebo s pomocí \"stavebnice\" která je v krabičce u té lambdy. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...