PnR Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 zdravim, z nicoho nic mi prestal ist zapalovac, poistky su ok, pohladom som to tam popozeral a nic cudne som nevidel. cim to moze byt? Citovat
vendelinek Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 tak já používám tento v autě stejně nekouřim Citovat
PnR Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 ale asi si s tym nedokazes nabit mobil ze? Citovat
vendelinek Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal tak já používám tento v autě stejně nekouřim No,ale teď vážně,a koukal si na spirálku?jestli se nepřepálila?Taky může bejt špatnej dotek přímo vevnitřku zásuvky,zkus to proměřit zkoušečkou,jestli ti jde proud přímo do kontaktu v zásuvce Citovat
PnR Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 nejde ziadna stava do konektoru cim to moze byt? kde sa napaja druhy koniec? Citovat
PnR Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 viete niekto poradit? pripadne mam sa na to vykaslat a skusit natiahnut od poistiek nove kable? Citovat
MatrixChose Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: PnR viete niekto poradit? pripadne mam sa na to vykaslat a skusit natiahnut od poistiek nove kable? I to je řešení a kolikrát jednodušší Citovat
wooody Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 A nejni zapalovač rádio a hodiny na jedny pojistce?? Nejni lepší to natáhnout odtud?? Než přes půlku palubky?? Citovat
PnR Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 mozno to je blizsie, no nebudu sa prehrievat tie kable? vezmi ze radio ma nejaky odber, strcim tam vyhrievanu sedacku, co zere dost prudu a moze byt hned problem alebo si myslis ze su kable k radiu dostatocne dimenzovane na to? Citovat
pastorek Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Nieje to náhodou tým že musí byť zapnutý kľúčik? Citovat
PnR Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 na niektorych mozno ano.. mne to nebolo treba, a ani po zapnuti zapalovania to nenaskoci Citovat
wooody Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: PnR mozno to je blizsie, no nebudu sa prehrievat tie kable? vezmi ze radio ma nejaky odber, strcim tam vyhrievanu sedacku, co zere dost prudu a moze byt hned problem alebo si myslis ze su kable k radiu dostatocne dimenzovane na to? já měl na první 306 napojeny na stálým plusu u rádia dálku a komplet osvícení..... To je nějakéch 1000 ledek a 3 normální neony.... A kabely se nepřehřívaly taky sem měl z toho strach..... Citovat
PnR Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 hmm no tak to teda asi prehodim.. vies kade idu tie kable od zapalovaca? odstikol by som ich tak, aby som ich vedel prihodit k radiu.. som lenivy ist kupovat nove. Citovat
MatrixChose Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: wooody To je nějakéch 1000 ledek a 3 normální neony.... A kabely se nepřehřívaly taky sem měl z toho strach..... To je taky ho**o odběr Citovat
PnR Odesláno 15. březen 2009 Autor Odesláno 15. březen 2009 tak som to napojil na radio, a nic.. asi su niekde pri konci zlomene alebo co alebo moze byt ze som to nahodil na zle kable no.. ale nahadzoval som to na tu istu farbu takze to by malo byt ok nie? Citovat
wooody Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 A neodešel ti teda zapalovač jenom?? To už sem taky viděl novej uni stojí kolem 200 kč myslim Citovat
Guest servisman Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 dá se koupit levněji já kupoval v autodoplnkách v Globusu za 50,kč Citovat
PnR Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: wooody A neodešel ti teda zapalovač jenom?? To už sem taky viděl novej uni stojí kolem 200 kč myslim to som neskusal ci ide na konektor iba, alebo rovno na zapalovac.. nemal som skusacku.. Citovat
PnR Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 no tak na to pozriem niekedy neskor.. ale ani pred tym do konektoru nesla stava takze neviem kde je chyba.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.