Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dával jsem kámošce do saxa SONY XS-F1335 za cca 1100, Vlezly v pohodě a zvuk taky dobrý a naplno je dáš leda když budeš kus od auta jinak se ten kravál nedá vydržet :super

Kupaval jsem je na http://www.audioplaneta.cz mají tam řek bych docela výběr

[upravil dne 20/2/09 *David*]

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak treba nekdo to ma udelane jinde.Ten muj je prave velky,tak shanim nejake male,aby tam vesly.A dam to tam,a ty velke dam do zadu.Mam zamluvene od Aleska,ale zatim me je neposlal.

Odesláno

kdyby tak byla nejaka nastavba na repra,to moje je dost hluboke a na origos misto se to nevleze,tak by se to pridelalo na tu nastavbu a pak do dveri

Odesláno

Slibuju že to v pondělí odešlu a jestli ne tak ti je přivezu osobně:D Měl jsem zarizování mraky ted už budu mít čas i na tyhle věci, takže ve středu je máš doma:)

Odesláno

Dostal jsem tam 16,5cm ze š-octavie:o( tam kde jsou origo). Byli přes kroužek přichytlé zevnitř dveří. větší repro nejde protáhnout montážní dírou. Má to dvě nevýhody, 1- drnčí man. mechanika stahování oken :( (blbá bonstrukce) a za 2,- nelze stáhnout okno do dolní polohy (chybí asi 13cm):papa Tak jsem ta vrátil původní 13.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...