Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Minulý rok v červenci jsem koupil Peugeota 205!!

R.v. 1986

Obsah 1,4 xt

Vybavení: Tmavé skla, kola, laděný výfuk, křídlo a jinak vše zbytek original asi.

Vypadal takto

Odesláno
Původně zaslal: Čipos

Minulý rok v červenci jsem koupil Peugeota 205!!

R.v. 1986

Obsah 1,4 xt

Vybavení: Tmavé skla, kola, laděný výfuk, křídlo a jinak vše zbytek original asi.

Vypadal takto

Tim chceš říct,že už tak nevypadá:myslim

Odesláno

no pak jsem si dával bacha ale najednou vyjíždím z naší ulice a najednou předemnou auto!! BUmmm a peugeotek dopadl takhle!! Dost mě to nasralo!! Už je trchu očesany!!

post-0-14109604809661_thumb.jpg

Odesláno

No hlavně že se ti nic nestalo....nevypada to tak zle....tyhle pojízdné sáně jsou v zimě trochu nebezpečný....:D

Ale jinak 205 Forever....lepší auto neznám!!:D:mrk:aut

PS:Nepočítejme GTI to jsou ovladatelné sáňky:D.......a

Odesláno

tak jsem teda jezdil bez problémů až na to že mě 2x chytli policajti jednou jenom kontrola a po druhé pokuty 500,- ta točení za křižovatkou (ja jsem se díval bylo věčer nikde nikdo a jak se tak vracím tak najednou policajti!!! byli tam někde zašití!!!) No pak najednou mi začala klepat zadní náprava!! tak jsem zjistil že odešla tak jsem ji musel vyměnit!!! jenže jak jsem ji vyměnil a chtěl to odvzdušnit tak jsem zjistil že na předním pravém kole je zalomeny odvzdušňovak tak jsem musel koupit celý nový třmen!!

post-0-14109604810954_thumb.jpg

Odesláno

Eště k tomu jak jsem to spravoval po té nehodě tak se mi rozletěl výfuk tak jsem ho musel vyměnit!! Když už jsem byl u toho vyměňování dílů tak jsem si přehodil nové sedačky ty moje totiž byly každá jiná plus střdový panel a plato do kufru!! Dále v servise mi měnili obě ramena, přední pravý čep řízení!! no a bylo opraveno!!

Odesláno

no a blížila se technická!! měl jsem na značce že technickou mam do ůnora 2009. tak jsem si řekl že v poho že to ještě odvzdušním vyměním zrcátko doladím brzdy a mužu jít na technickou!! no a jak jedu 12.2.2009 z prace za kamošem se poradit tak mě chytli policajti!!! Jel jsem trošku rychle v obci asi 70 bo jsem nestíhal určitě to znáte a tu technickou do ůnora 2009!! Napařili mi pokutu 5000,-(ted den byla moje první výplata) za tu rychlou jízdu a propadlou technickou což zjistili z emisí!! které jsem jim dat ale nemusel jsem!!! to jsem neveděl!! no nakonec mě nechali i odjet!! v patek jsem teda jel na technickou všechno v naprostém pořádku!! ale mam ji jenom na měsíc!! bo mam ve předu moc tmavé skla!!

post-0-14109604811568_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...