Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar,

měl bych dotaz do pléna jak to u Vás vypadá se stěračema? Mám 14k km a auto od listopadu. V tomhle počasí se stírá pořád a začínají se mi dělat mapy (špína) na skle u senzoru steřačů. Zkrátka tam stěrače nechávají bordel. Přijde mi, že tuhnou v mrazu protože v garáži mi to setře načisto hned napoprvé a aby už byli opotřebované mi nepřijde....

Odesláno

no ja je mam na aute rok a zatim to jde, je pravda ze tyhly sterace potrebujou, aby bylo sklo poradne namoceny. Doporucuju ale ty sterace sundat a poradne umejt gumicku jarem, dost to pomaha

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

Vzhledem k tomu že máš určitě origo tak je to divný.Já mam origo 3 roky starý a v poho.Umej okno lihem a možná i gumičky.

Odesláno

Presne tak, ked nie je sklo cele mokre, tak okraje (cca. 10cm) na stieracoch nezotiera uplne \"super\" inak pohoda...

Skor zadny stierac pri zotreti jednym smerom zanecha stredom \"cmuhu\" avsak pri navrate do povodnej polohy to zotrie...

Suhlasim s pretretim danych gumiciek vlhkou hubkou....pomoze to....;)

Ale je moznost pouzit Rain Off napr. od Sheronu a stierace nebudete tolko vyuzivat...:D

Odesláno

tak jsem dneska utíral a utíral (Praha-Strakonice-Praha). Špíny plná silnice a následně i okno. Je to fakt hrůza. Souhlasí tech cca 10cm na konci. Nejvetší problém nastává při jízdě 70km a rychleji, protože voda z odstřikovače se dostane jen do spodní poloviny okna...... Nedají se ty trysky nějak zvednout??

Odesláno

pri jizde (a to od 50km/h) mi odstrikovace strikaji tak 15cm na sklo..... V zasade funguji jen kdyz stojim:grr

Prijde mi ze mi to na to okno jenom čůráááá........:myslim

Odesláno

s tema tryskama se hejbat neda, je to vylisek. Vim ze tady nekdo psal, ze to vyresil vymenou trysek.

je fakt ze pri rychlosti nad 50 km/h to strika nizko a ten vrsek stira hur, ted kdyz je mokra silnice a neprsi, tak aby clovek porad ostrikoval, ale za deste jsou ty sterace super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...