eezee Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Zdar, měl bych dotaz do pléna jak to u Vás vypadá se stěračema? Mám 14k km a auto od listopadu. V tomhle počasí se stírá pořád a začínají se mi dělat mapy (špína) na skle u senzoru steřačů. Zkrátka tam stěrače nechávají bordel. Přijde mi, že tuhnou v mrazu protože v garáži mi to setře načisto hned napoprvé a aby už byli opotřebované mi nepřijde.... Citovat
Mojo2 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 no ja je mam na aute rok a zatim to jde, je pravda ze tyhly sterace potrebujou, aby bylo sklo poradne namoceny. Doporucuju ale ty sterace sundat a poradne umejt gumicku jarem, dost to pomaha Citovat
permonik7 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Já mám auto od prosince, parkuju venku a zatím nepozoruju, že by to špatně stíralo. A to jsou zmrzly permanentně celou zimu. Někde bude chybka, ale kde:myslim Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Vzhledem k tomu že máš určitě origo tak je to divný.Já mam origo 3 roky starý a v poho.Umej okno lihem a možná i gumičky. Citovat
permonik7 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Jo, to by mohlo pomoct, umyt to poradne a uvidis;) Citovat
PeugeotHDi Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Presne tak, ked nie je sklo cele mokre, tak okraje (cca. 10cm) na stieracoch nezotiera uplne \"super\" inak pohoda... Skor zadny stierac pri zotreti jednym smerom zanecha stredom \"cmuhu\" avsak pri navrate do povodnej polohy to zotrie... Suhlasim s pretretim danych gumiciek vlhkou hubkou....pomoze to.... Ale je moznost pouzit Rain Off napr. od Sheronu a stierace nebudete tolko vyuzivat... Citovat
eezee Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 tak jsem dneska utíral a utíral (Praha-Strakonice-Praha). Špíny plná silnice a následně i okno. Je to fakt hrůza. Souhlasí tech cca 10cm na konci. Nejvetší problém nastává při jízdě 70km a rychleji, protože voda z odstřikovače se dostane jen do spodní poloviny okna...... Nedají se ty trysky nějak zvednout?? Citovat
petr 308 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 zvednout se to asi da,ale kdyz pojedes pod 70,tak ti to zase bude strikat az na strechu. Citovat
eezee Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 pri jizde (a to od 50km/h) mi odstrikovace strikaji tak 15cm na sklo..... V zasade funguji jen kdyz stojim:grr Prijde mi ze mi to na to okno jenom čůráááá........ Citovat
Mojo2 Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 s tema tryskama se hejbat neda, je to vylisek. Vim ze tady nekdo psal, ze to vyresil vymenou trysek. je fakt ze pri rychlosti nad 50 km/h to strika nizko a ten vrsek stira hur, ted kdyz je mokra silnice a neprsi, tak aby clovek porad ostrikoval, ale za deste jsou ty sterace super Citovat
eezee Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 jj, jakmile je okno mokry tak to je bez problemu. Špina+sucho je smrt..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.