brambor13 Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 zdravim.potreboval bych poradit.mel jsem vodu v oleji.vyndavala se hlava a delal se prebrus.problem vznikl pri zpetnem skladani.vubec nevim jak mam vuci sobe postavit vacky,vyfukovou vim tu si zablokuju ale saci vubec netusim,mam k tomu papiry ale je to divny,je tam psano nastavit cerny clanky retezu na znacky na vackach,problem je ten ze na kazdy vacce ja 9 dulciku a vubec netusim kterej z nich no a jeste nez se to rozebralo bylo to na diagnostice a tam mi to hodilo 2 chyby.neco s aditivama ze je dosazena minimalni hladina a ta druha neco s tlakem turba.mohl by mi nekdo poradit?diky za vsechny rady Citovat
třídvířko Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 U 2.2 HDi je na rozvodech řetěz?Nebo jak to mám pochopit?To s tím adetivem,máš asi FAP filtr?Tak je potřeba doplnit adetivum,to je kůli tomu filtru,nějak se to přimíchává do paliva,myslim,aby FAP vyhořel a spálily se pevné částice v něm zachycené.Tak nějak to je kdyžtak mě opravte...No a to turbo můžeš mít v háji a nebo se k němu blíží.. Citovat
brambor13 Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 no jedna vacka je hnana normalne remenem a ta druha je od ni hnana retezem.ja uz jsem to slozil tak nejak podle oka ty rozvody,potreboval jsem to vyzkouset ale kdyz nastartuju tak mi tam sviti kontrolka stop a ta oranzova kontrolka toho motoru.a kam se lejou ty aditiva? Citovat
simas Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 na aditiva je mala nadrzka (cca 5l) u zadniho leveho kola, ale smerem dopredu k prednimu kolu, ne pod kufrem. (aspon u P406 to tak je). je to pod palivovou nadrzi. Aditivum stoji asi 1300kc litr. Citovat
brambor13 Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 chlapy fakt nikdo nevi?aspon bych potreboval vedet cim muze bejt ta chyba s tim tlakem turba.je mozny ze je treba nekde odpojenej konektor,mohl by mi nekdo poradit kde mi mohl bejt?dik.ted mi prisly papiry z peugeotu kvuli tem rozvodum a tam taky nic.uz to zase rozebiram Citovat
brambor13 Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 no takze chlapi,ty vacky jsem uz nastavil!na vackach jsou 2mm vyteckovane sipky,ktere jdou videt pouze jen z hodne ostreho uhlu.na vacce jsou na kole smerem od motoru!motor jsem slozil ale nechce chytnout.porad i tam pise tu chybu s tim tlakem turba,nevi nekdo jestli je tam nekde nejakej snimac?ja ho nemuzu najit.pocitac mi pise ze je asi odpojenej.no ted to zacalo psat neco z vejfukem,no je toho moc :-(( musim to nejak poresit Citovat
brambor13 Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 jo muze mi nekdo napsat co za aditivum?diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.