Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim.potreboval bych poradit.mel jsem vodu v oleji.vyndavala se hlava a delal se prebrus.problem vznikl pri zpetnem skladani.vubec nevim jak mam vuci sobe postavit vacky,vyfukovou vim tu si zablokuju ale saci vubec netusim,mam k tomu papiry ale je to divny,je tam psano nastavit cerny clanky retezu na znacky na vackach,problem je ten ze na kazdy vacce ja 9 dulciku a vubec netusim kterej z nich no a jeste nez se to rozebralo bylo to na diagnostice a tam mi to hodilo 2 chyby.neco s aditivama ze je dosazena minimalni hladina a ta druha neco s tlakem turba.mohl by mi nekdo poradit?diky za vsechny rady

Odesláno

U 2.2 HDi je na rozvodech řetěz?Nebo jak to mám pochopit?To s tím adetivem,máš asi FAP filtr?Tak je potřeba doplnit adetivum,to je kůli tomu filtru,nějak se to přimíchává do paliva,myslim,aby FAP vyhořel a spálily se pevné částice v něm zachycené.Tak nějak to je kdyžtak mě opravte...No a to turbo můžeš mít v háji a nebo se k němu blíží..

Odesláno

no jedna vacka je hnana normalne remenem a ta druha je od ni hnana retezem.ja uz jsem to slozil tak nejak podle oka ty rozvody,potreboval jsem to vyzkouset ale kdyz nastartuju tak mi tam sviti kontrolka stop a ta oranzova kontrolka toho motoru.a kam se lejou ty aditiva?

Odesláno

na aditiva je mala nadrzka (cca 5l) u zadniho leveho kola, ale smerem dopredu k prednimu kolu, ne pod kufrem. (aspon u P406 to tak je). je to pod palivovou nadrzi. Aditivum stoji asi 1300kc litr. :papa

Odesláno

chlapy fakt nikdo nevi?aspon bych potreboval vedet cim muze bejt ta chyba s tim tlakem turba.je mozny ze je treba nekde odpojenej konektor,mohl by mi nekdo poradit kde mi mohl bejt?dik.ted mi prisly papiry z peugeotu kvuli tem rozvodum a tam taky nic.uz to zase rozebiram

Odesláno

no takze chlapi,ty vacky jsem uz nastavil!na vackach jsou 2mm vyteckovane sipky,ktere jdou videt pouze jen z hodne ostreho uhlu.na vacce jsou na kole smerem od motoru!motor jsem slozil ale nechce chytnout.porad i tam pise tu chybu s tim tlakem turba,nevi nekdo jestli je tam nekde nejakej snimac?ja ho nemuzu najit.pocitac mi pise ze je asi odpojenej.no ted to zacalo psat neco z vejfukem,no je toho moc :-(( musim to nejak poresit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...