funthomas Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 v poslednom case (coraz castejsie) sa mi stava ze ked idem rano odomknut auto tak sa mi otvoria vsetky dvere okrem soferovho. Ked to opat zamknem a odomknem tak to ide bez problemov. V priebehu dna s tym tiez nie je problem, len ked auto dlhsie stoji a je jedno ci je zima alebo teplo. Proste vzdy to spravi len po dlhsom case a len pri prvom odomknuti dialkovym ovladacom, tak som z toho jelen, asi ma 607 nechce pustit soferovat... napada ma jedine, ze pomaly odchadza ten servomotorcek co ma na starosti odomykanie v dverach, len mi nejde do hlavy preco to robi len pri hore popisanych skutocnostiach? uz som rozmyslal nad tym, ze rozoberiem dvere, len to nie je az take jednoduche dat dole ten tapacir, udajne na to treba specialnu pomocku, tak by som rad vedel ci uz niekto riesil podobny problem? [upravil dne 16/2/09 funthomas] Citovat
ttom4 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Nějaké jiné závady, chybová hlášení apod?? Dneska jsem kvůli těmto a podobným blbostem měnil sekundární baterii. Pokud ji máš, nech si ji v servisu přeměřit . Citovat
funthomas Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 ine problemy nemam okrem jedneho chybneho snimaca tlaku na pneu, trosku som po tom patral a pravdepodobne to bude zly kontakt alebo nieco podobne vo vnutornom zamku dveri. Zatial to neriesim, lebo by to chcelo najskor premerat napatie na kabloch a teda dat dole tapacir (co sa mi moc nechce a to ani do servisu lebo mam taku skusenost ze ked sa daju tieto veci dole tak uz potom nikdy presne nepriliehaju ) takze budem cakat ako sa to bude vyvijat. Momentalne ked sa neotvoria tak si dopomozem vlozenim klucika do zamky a pootocenim :cool Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.