Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jinak je asi šest verzí XU9J1, XU9M (DDZ), XU9JAZ (DKZ), XU9JA (D6B), XU92C (D2H), XU92C (D2A)

Aky je rozdiel medzi tymito motormi okrem toho, ze kazdy ma iny kW? Alebo je len ina riadiaca jednotka?

Odesláno

jsou ruzne kompresni pomery a podobne blbosti. nic, co by se dalo snadno poznat.

RJ by mela byt nekde v kastliku u spolujezdce. najdi na ni nejakeoznaceni a pak tu muzeme vyhlasit kviz ;)

[upravil dne 25|2|09 .mycTD]

Odesláno

no, první tři typy jsou s katalyzátorem a zbytek bez, jinak jak už říkal kolega, ovlivňuje to hlavně kompresní poměr

[upravil dne 26/2/09 maijkl]

Odesláno

ahoj pokud me das poslednich 8 z cisla kary (VIN) taky by se dal podle toho zjistit kod, pokud to teda neni nejake harakii s motorama

Odesláno
Původně zaslal: bayabug

TU???

Mam uplne to same,pry 1.6 Gr injection ctyrbod,76kw v TP.A nedavno vacka vacku potkala a ja plakala,sedmicku me to stalo.

P.S.Pocitac je stejny jak u 1.9 Gti,to mam vyzkouseno.

[upravil dne 27.2.2009 JaninaS]

Odesláno

Mam uplne to same,pry 1.6 Gr injection ctyrbod,76kw

Naozaj je to to iste! Ako je to mozne??? Mozu mat na pohlad rovnake motory iny objem? A 1,6 s rovnakou RJ vyssi vykon??? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: bayabug

podla VIN asi nezistis nic, lebo si myslim, ze motor bol meneny (podla poctu km a stavu motora). Ale mozes skusit 02269867

tak bohuzel sem oravdu nic nezjistil :( jenom ze je to 1,9 :)

ted uz jenom opsat kod ze stitku a podle toho by se to dalo ujistit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...