Miku Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Mám dotaz pro naše zahraniční kolegy. Příští týden budu o víkendu v Nitre a mám možnost volit mezi ubytováním: 1 - hotel Olympia 2 - transmotel Nitra A kdyby byly ještě nějaké dobré recenze na blízké hospůdky Citovat
farky Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 podla toho naco v nitre Olympia je luxusnejsia, kedze je to hotel,, samozrejme su tam aj strohe izby za nizsie ceny, je to asi kilometer od centra mesta takze ak ide o pohodlie a vyhodnu polohu blizko centra skor ta Olympia Transmotel Nitra je jednoduhsie vybaveny tak predpokladam ze ubytovanie bude lacnejsie akurat ze je to posledna budova na konci mesta vedla hlavnej cesty na tahu NR - NZ - KN, takze doprava do centra je dost blba, autom to trva dost dlho, nie to ste autobusom alebo peso, ale cez vikend by to nemal byt problem, do centra je to asi 5 kilometrov [upravil dne 13/2/09 farky] Citovat
tomingo Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Súhlas s farky-m. Osobne by som volil tú Olympiu, budeš mať poruke nákupné centrum, aj nejaké \"hospudky\"- viď mapka. Citovat
Miku Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Dík , do neděle mám čas , ale asi vyhraje Olympie i když je o 10 euro dražší Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.