Jimi.H Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Ahoj, mam problém...mám 406ku 1.6i. Po nastartovani(pri rozjezdu) vydava rany nekde uprostred auta, dale pri vyssich otackach klesa rasantne vykon, obcas pri vyřazeni rychlosti chcipne motor... jestli mate nekdo nejakej napad,prosim poradte,mel jsem to v \"no name\" servisu a tam mi rekli,ze nevedi co s tim:nevim Citovat
pastorek Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Pri tom naštartovaní a rozjazde by to mohla robiť prepážka v tlmiči. Nedávno tu ktosi dával fotky rozrezaného tlmiča a bol plný nejakej tlmiacej vaty. Ak máš tiež taký tak to môže byť príčina toho zníženého výkonu. Najnepríjemnejšia možná závada by bol rosypaný katalyzátor. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Jak je na tom spotřeba paliva?? Nevychází z výfuku černější dým a nesmrdí po palivu??.... Citovat
Jimi.H Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 s tim katalizatorem je to dobry napad:-) skusim ho vyndat a podivat se na nej...z vyfuku zadny dym nejde,ale po palivu smrdi,jinak spotreba se mi zda porad stejna, ale v aute je obcas citit neco jako plyn... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 stejně bych si nechal zmeřit emise... Citovat
Jimi.H Odesláno 17. únor 2009 Autor Odesláno 17. únor 2009 tak katalizatorem to nebylo, ani stredovym tlumicem... prej je potreba vymenit lambda sonda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.