agresssor Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Zdary nevite nekdo kolika palcovy sou rpraky co sou u 406 vzadu v platu?? Citovat
agresssor Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: genzer je to tu asi milionkrat,jsou tam 6x9\" sorry nevedel sem ... Citovat
vdacny Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 ja som tam vyrezal diery, lebo som tam nic nemal, na 13\" a zakryl som to 16\"krytkami co mi ostali po prednych impusloch, kedze tie su zakryte origo mriezkou. a co som tym chcel povedat??? ze sa neboj rezat, keby si tam mal male diery, aj tak to nebude vidiet [upravil dne 17.2.2009 vdacny] Citovat
Burisek Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 jj taky jsem řezal koupil jsem repro ováli FLY ,ale ta původní kulatá dírka byla malá,tak jsem musel zvětšovat ale musím tam natáhnout nové kabely k reprákům ! Jaký by jste doporučili repráky do předních dveří a vejškáče ?? jinak teda jsem se ptal ještě na rádio - můžete taky dát nějaký váš postřeh či radu,díky [upravil dne 22/2/09 Burisek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.