Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja som ich kupoval v Bosch servise. Sú to normálne gumové \"O\" krúžky. Rozmerovo sú zhodné horné i dolné na vstrekovači i na regulátore tlaku. Cenu si už presne nepamätám ale zdá sa mi že 15 Sk/ks. Určite sa dajú podľa rozmeru kúpiť i inde a lacnejšie.

Odesláno

Len tak nahodou by si mi ich nemohol zohnat?:mrk a potom ked tak poslat...Lebo tu naokoly nic take nemaju aj som pozeral na nete a nic.Bol by som ti moc vdacny:roll

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Len tak nahodou by si mi ich nemohol zohnat?:mrk a potom ked tak poslat...Lebo tu naokoly nic take nemaju aj som pozeral na nete a nic.Bol by som ti moc vdacny:roll

Dá sa. Chceš originál Peugeot, Bosch alebo náhradu?

Odesláno

No ja som pozeral original v peugeote 2kuse stoja 600sk!!!Tak keby si mohol zohnat neaku repliku alebo vtom boschservise neakych 10ks a urcite myslis tie kruzky co ja?

Odesláno

Mýslím tie isté. Na tom obrázku je to zrejmé. diel 1981.31, na motor XU10J4RS, 7,8 x 3,6 mm. I keď na type motora moc nezáleží oni sú rovnaké ešte od čias K-Jetronic. Prvé som pred 15 rokmi kupoval na Audi 100.

Na budúci týždeň stredu idem pre tovar, tak sa stavím v tom Bosch servise. Keby si mi cez U2U poslal telefónne číslo tak ti od nich zavolám cenu a ak bude vyhovovať tak rovno objednám.

Odesláno

pastorek aj j aby som mal zaujem, chystam sa na jar cistit motor a dat von aj vstrekovaciu listu takze bude treba pretesnit pre istotu, dik

Odesláno
Původně zaslal: pug

oki spytaj sa prosim, ale ak by si mi mohol dat vediet cim skor, lebo sa dohadujem s AKCZ

Tak tie oleje sú asi najlacnejšie na olejpošte. Prevodový by sa dal za cca 9 € no motorový je pultová cena 17,96€ . Cena na olejpošte (12,61€) je pod nákupom bežných predajcov. Podľa informácií sa robí iba v 1l balení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...