Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Čoveče ten Tvůj vypadá docela čistokrevně:myslim

Áno. Je to čistokrvná rasa, pomerne nová. \"Pouličný strapáč\". :D Mama jazvečík, tata špic a je z toho predĺžený model špica alebo terenný jazvečík so zvýšeným podvozkom. :D

:D:D:D super název rasy:super

Rodičům přítele se zas povedlo zkřížit jezevčíka s irským setrem. Narodily se dvě slečny, taky májí zvýšený podvozek a dlouhý jsou jak tejden, možná najdu někde fotku. Ale můžu Vám říct, že zkřížit dva lovecký psy to je hrůza......jsou to opravdový lesní lovkyně:o

Odesláno

pastorek: je zaltý :D mal by si začať uvažovať o zmene avataru ;)

petra:;) to nič my sa budeme približovať...:D myslim že tu su LEN maznáčikovia ktorí spia v postýlce :D... forum pre auta a pre milášikov :D

Odesláno
Původně zaslal: kosticka

pastorek: je zaltý :D mal by si začať uvažovať o zmene avataru ;)

petra:;) to nič my sa budeme približovať...:D myslim že tu su LEN maznáčikovia ktorí spia v postýlce :D... forum pre auta a pre milášikov :D

Tak joooo budem.......stejně je to boží, že každej píše ve svým jazyce a pořád si rozumíme :super

Odesláno
Původně zaslal: kosticka

nádherné :mrk no som prekvapená tatínek si trúfol :mrk:super:D:D:D

A maminka si lehla:aut:D:D, jen tak pro info její první štěňata a to je jí 10let, je to super pes.

Odesláno

Biff: ďakujem ;):) hňeď na druhy deň som bola s Mičkom v praci....super...najviac sa mi to pači že sa mi hńeď zohreje a dnu je teplo a mi odrosi okna...na Jozefinke mi začalo odrosovať okna až po 20 km :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...