Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: pastorek Čoveče ten Tvůj vypadá docela čistokrevně Áno. Je to čistokrvná rasa, pomerne nová. \"Pouličný strapáč\". Mama jazvečík, tata špic a je z toho predĺžený model špica alebo terenný jazvečík so zvýšeným podvozkom. :D:D super název rasy:super Rodičům přítele se zas povedlo zkřížit jezevčíka s irským setrem. Narodily se dvě slečny, taky májí zvýšený podvozek a dlouhý jsou jak tejden, možná najdu někde fotku. Ale můžu Vám říct, že zkřížit dva lovecký psy to je hrůza......jsou to opravdový lesní lovkyně Citovat
kosticka Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 pastorek: je zaltý mal by si začať uvažovať o zmene avataru petra: to nič my sa budeme približovať... myslim že tu su LEN maznáčikovia ktorí spia v postýlce ... forum pre auta a pre milášikov Citovat
Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Tady jsou ty dvě lovkyně, když byly ještě malý, jinou fotku jsem nenašla Citovat
Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 A tady jsou jejich rodičové Tatínek je ten malej:aut Citovat
Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: kosticka pastorek: je zaltý mal by si začať uvažovať o zmene avataru petra: to nič my sa budeme približovať... myslim že tu su LEN maznáčikovia ktorí spia v postýlce ... forum pre auta a pre milášikov Tak joooo budem.......stejně je to boží, že každej píše ve svým jazyce a pořád si rozumíme Citovat
kosticka Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 nádherné no som prekvapená tatínek si trúfol :D:D Citovat
Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: kosticka nádherné no som prekvapená tatínek si trúfol :D:D A maminka si lehla:aut:D:D, jen tak pro info její první štěňata a to je jí 10let, je to super pes. Citovat
kosticka Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 petra: maminka je asi hlava rodiny [upravil dne 14/2/09 kosticka] Citovat
kosticka Odesláno 15. únor 2009 Autor Odesláno 15. únor 2009 Biff: ďakujem hňeď na druhy deň som bola s Mičkom v praci....super...najviac sa mi to pači že sa mi hńeď zohreje a dnu je teplo a mi odrosi okna...na Jozefinke mi začalo odrosovať okna až po 20 km :D:D Citovat
zpozdilek Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Koukám peugeoti a jejich majitele a psí stvořeni tak jsem taky pošlu sveho pesana [upravil dne 20/2/09 zpozdilek] Citovat
zpozdilek Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 tak co na něj říkate ještě jednu vám pošlu , takovej hlídač meho mazlika Citovat
Petra XSI Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Mě se líbí nejvíc sněhová fotka:potlesk, tam je úplně výstavní. Jen by mě ještě zajímala rasa, je to klasickej německej nebo jinej ovčák? Citovat
Whitetiger Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 vcera vecer nas navzdy opustil náš milovaný Argo. rano mal pohreb. velmi nám tu doma chýba. [upravil dne 20/2/09 Whitetiger] Citovat
Petra XSI Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Ach jo:(, to je mi líto.......proč ty pejsci nemůžou mít delší život. Už mi takhle umřeli dva pejsci a to je jako kdyby mi umřel kamarád. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.