pastorek Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Whitetiger je to clenka!!!! to ona len tak obcas pise - ja ji znam- ja s ní ziju. :D:D Tak potom je to v poriadku. Ja mám doma záhoráčku kríženú s maďarom a tiež si občas oslovuje v ženskom rode alebo si mýli apača s potapačom, aperitív s apartmánom a podobne. Hlavne že je veselo. Citovat
Whitetiger Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kosticka vzatý budeme až 9.mája /preklad května/ tohto roku A Whitetiger o tom ví? :D:aut no ano- uz to viem- bolo mi to oznamene uz skor. Citovat
Petra XSI Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Tygře, děkujeme za novou členku:super Kostičku vítám a oběma přeju štastné vykročení do stavu manželského Citovat
kosticka Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 ďakujeme wtiger je štastný že ma má udržaivam mu stály /vysoký/ tlak a blbými poznámkami preverujem jeho nervy :D tak som sa rozhodla že dnes keď pridem domov tak tu dam foto svojho psíka lebo sa mi páči že su tu psíky a aj autičko Citovat
mi16 Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 kosticka : wrr si ma predbehla.. tiez som mal zaujem o micko:D. ale biff vravel ze bude na predaj az v jari.. .. skoda.. ale niekedy v lete pridem pozret aj Micko aj Tcko:D . Do Lipan to nemam zas az tak daleko:-) Citovat
kosticka Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 mi16: prepač stalo sa...biff za to nemože.... naozaj bolo až v jari na predaj...mne zomrelo ato tak som niečo potrebovala a prišlo Mičko...:(no tak v lete sa stav Citovat
pastorek Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Ten avatar je perfektný. Temer taký istý \"ksicht\" tu na mňa pozerá z postele. To bude tiež nejaká čistokrvná pouličná zmes. ...najvďačnejšie plemeno. Citovat
John Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Tak vítej mezi náma a přeju hoodně štastných km... :papa :papa Citovat
kosticka Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 john: ďakujem ani som nechcela sa tu prihlásiť prihlásil ma wtiger som mu hovorila že čo tu budem robiť a je tu fajn ;) pastorek: super že aj ty maš oriešok doma to je môj Bobo sa vola, ale ja ho volam oriešok, čučoriedka......fakt je to super zvieratko a ešte krajši ako tie čistokrvné... Citovat
kosticka Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 a som ešte zabudla to len wtiger ho vola potkanik Citovat
Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: kosticka john: ďakujem ani som nechcela sa tu prihlásiť prihlásil ma wtiger som mu hovorila že čo tu budem robiť a je tu fajn ;) pastorek: super že aj ty maš oriešok doma to je môj Bobo sa vola, ale ja ho volam oriešok, čučoriedka......fakt je to super zvieratko a ešte krajši ako tie čistokrvné... Jééééé super, další hafan jako avatar:super.......hezkej kukuč Taky mám doma někoho, komu říkám Bobo, ale takhle roztomile se tvářit neumí, a péče o něj je rozhodně náročnější než o psa. Hlavně ty jeho hračky jsou mnohem dražší než psí. Jeho oblíbená je Peugeot T16, ale co se zrovna Tobě budu rozepisovat máš doma stejnej exemplář:D:D Citovat
kosticka Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 PetraXSI: si ma inšpirovala aj s BoneDaddym on ma tiež psika ako avatar myslim... moj exemplár je strašne rozmaznaný ale mám ho veľmi rada a hračky mu dlho nevydržia...potom lietaju vnutornosti... ešte ho musim nafotiť ako modela pri MIčku Citovat
Whitetiger Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 kost- exemplerom petra myslela mna. petrin exemplár je totiz Bohous a ma tie Tcko. Citovat
Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Jsem kostičku trošku zmátla, ale zase když si představím Wtigera jak cupuje hračky až z nich vnitřnosti lítají, ale ten zbytek souhlasí, píše jak Tě má ráda a jak Tě rozmazlila:aut Jinak na vysvětlenou, můj jezevčík je Matěj, hračky naštestí necupuje, nejradši má vepřový uši-sušený.Naučil se je po bytě schovávat a pak na nás štěká ať jdem hledat. Umí je už dát do bot, pod kobereček v koupelně nebo za záclonu, na to je velmi pyšnej:D...........jinak je taky rozmazlenej až hrůza. Bobo - nebo Bohouš, Bohumil, přítel, kterej má stejnou úchylku jako Wtiger a rozmazlenej je jako Matěj Jo a BoneDaddy má myslím jezevčíka Maxe [upravil dne 13/2/09 Petra XSI] Citovat
kosticka Odesláno 13. únor 2009 Autor Odesláno 13. únor 2009 och prepačte mi nezapalilo sviečku v kapuste no zmiatlo ma to oslovenie bobo...mňa automaticky napadne psik...no a ma ani nenapadlo že psiky nevlastnia T16 :D:D /wtiger cupuje kuracie krídelka...:D/ no už chápem ďakujem za vysvetlenie a ospravedlňujem sa nechela som označiť boba - bohuša za psa Citovat
Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 V poho, ono se to jméno stejně víc hodí na pejska:aut ale pssssssst:D PS: hezký přirovnání s tou kapustou, to jsem nikdy neslyšela, asi se se Slovenskem víc a víc vzdalujem:( Citovat
pastorek Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: kosticka john: ďakujem ani som nechcela sa tu prihlásiť prihlásil ma wtiger som mu hovorila že čo tu budem robiť a je tu fajn ;) pastorek: super že aj ty maš oriešok doma to je môj Bobo sa vola, ale ja ho volam oriešok, čučoriedka......fakt je to super zvieratko a ešte krajši ako tie čistokrvné... ....že by som zmenil avatar.... Citovat
Petra XSI Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: kosticka john: ďakujem ani som nechcela sa tu prihlásiť prihlásil ma wtiger som mu hovorila že čo tu budem robiť a je tu fajn ;) pastorek: super že aj ty maš oriešok doma to je môj Bobo sa vola, ale ja ho volam oriešok, čučoriedka......fakt je to super zvieratko a ešte krajši ako tie čistokrvné... ....že by som zmenil avatar.... Taky hajá v postýlce, až se příště narodím tak bych snad chtěla bejt pes. Čoveče ten Tvůj vypadá docela čistokrevně Citovat
pastorek Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 Původně zaslal: Petra XSI Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: kosticka john: ďakujem ani som nechcela sa tu prihlásiť prihlásil ma wtiger som mu hovorila že čo tu budem robiť a je tu fajn ;) pastorek: super že aj ty maš oriešok doma to je môj Bobo sa vola, ale ja ho volam oriešok, čučoriedka......fakt je to super zvieratko a ešte krajši ako tie čistokrvné... ....že by som zmenil avatar.... Taky hajá v postýlce, až se příště narodím tak bych snad chtěla bejt pes. Čoveče ten Tvůj vypadá docela čistokrevně Áno. Je to čistokrvná rasa, pomerne nová. \"Pouličný strapáč\". Mama jazvečík, tata špic a je z toho predĺžený model špica alebo terenný jazvečík so zvýšeným podvozkom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.