jarco623 Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 poradte mi nejake sprotove spruziny za rozumne ceny,nasiel som nejake ale tha ceny za skoro odniesli chcem znizit predok a zadok tak o cca 4cm. a mam jednu otazku mozno hlupost,ale keby som zrezal spruziny original?? Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Neřež je, je to prasečina. Kup si weitec a máš po starostech. Citovat
čakom Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 řezat neeeee!!! pokud sportovní pružiny tak bych k tomu koupil rovnou i tlumiče. Citovat
jarco623 Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 preco nemam rezat? tak jeden zavit? ale tha cena za weitec su zaujimave ceny!! a aka by bola cena na tlmice? ale nejaka tiez dobra cena,viete niejaku stranku?? Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: jarco623 a aka by bola cena na tlmice? ale nejaka tiez dobra cena,viete niejaku stranku?? Máš to v tom odkazu na weitec. A na jaký typ to chceš? Karoserie, motorizace? Citovat
Y2K Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Weitec mam uz nachystane.... Zatial ale na aute este nie su Citovat
jarco623 Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 je to sedan 2,0 16v.v cz su ovela lacnejsie tie spruziny ako na sr,bud som nasiel blbe stranky alebo fakt tolko kazdy pyta,v cz su super ceny!! Citovat
Y2K Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: jarco623 je to sedan 2,0 16v.v cz su ovela lacnejsie tie spruziny ako na sr,bud som nasiel blbe stranky alebo fakt tolko kazdy pyta,v cz su super ceny!! No to vies...teraz ta ceska koruna.... Keby som teraz kupoval nove auto tak tiez len v CZ... PS: Toto je vela? http://tuningshop.sk/1151941097~sportove-pruziny.html Citovat
KUBBACHER Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Třeba Eibach, říkám proto, že je mám, auto je nižší a přitom velmi pohodlné, ale cenu nevím, už jsem to tak koupil. Citovat
jarco623 Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 y2k tha cena je ovela vacsia ako ta co je vyssie,aj ked to je v cz prepocitas a aj tak to je lacnejsie,na sr pytaju riadne ceny,mam trosku strach ohladom znizenia,nechcem mat veeelmi tvrde auto ze kazdy mensi hrbol tak ma bude chciet vyhodit so sedacky dufam ze to az take nebude,ale chcem dat predok -4cm a zadok -4cm,chcem to znizit,ale tak aby bol aj trosicku pohodlne, a budu mi castejsie odchadzat capy,sylenbloky,.....??? vase nazori si vezmem k srdcu,dakujem Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Čepy a silentbloky- čakom tu někde psal, že nepoznal rozdíl a to už něco najel s tím sníženým autem. Já taky zatím rozdíl nepozoruju, ale najel jsem málo km. Snížení mám 4cm na přední i zadní ose pružinami weitec a rozdíl v tvrdosti nepororuju. U mě to ale bude tím, že auto bylo \"tvrdé\" už předtím snížením kvůli nízkoprofilovým pneumatikám. Ale teď jsem chvíli jezdil na zimních pneu a to už bylo v pohodě. Kubbacher: ty eibachy ale budou asi dost drahý se obávám. Citovat
čakom Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 s autem mám naježděný celkově 50 000km + to co najezdil předchozí majitel. 15 000km na seriovým podvozku. 20 000 na pružinách 40/40 a 15 000km na komplet podvozku. teprve ted jsem měnil levou tičku na seřizování sbíhavosti na zadní napravě. když už jsem dělal jednu tak jsem preventivně udělal i druhou + spodní silentbloky v ramenu. to že vše dřív odchází jsou jen blbý keci lidí so s tím nemají ykušenosti;) [upravil dne 12.2.2009 čakom] Citovat
jarco623 Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 ja mam na mysli spruziny weitec tak ako pisal cakom,on je u mne fakt sikovny srac,a keby mal hlupost tak by to vyhodil,takze hovoris ze nebude to az taky extra rozdiel? ja mam na leto tiez nizkoprofilove pneu, a chcem dat tie spruziny co som pisal.radsej si necham poradit ako to potom lutovat Citovat
jarco623 Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 cakom na tolko km ma dovod odist,takze pohodicka, a mas vlemi tvrde auto ci tak normalne? ked ides po nerovnostiach ide steba vytriast dusu?? Citovat
Y2K Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Ono sa tu toho uz dost popisalo...skus hladat. Ale ked vymenis pruziny nezabudaj ze nemenis tlmice, takze auto klesne ale tlmenie zostava (jasne ze to pomeni troska jazdne vlastnosti). Tym som chcel len povedat ze pokial nevymenis cely podvozok tak ten rozdiel asi prilis poznat nebude... Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: Y2K Ono sa tu toho uz dost popisalo...skus hladat. Ale ked vymenis pruziny nezabudaj ze nemenis tlmice, takze auto klesne ale tlmenie zostava (jasne ze to pomeni troska jazdne vlastnosti). Tym som chcel len povedat ze pokial nevymenis cely podvozok tak ten rozdiel asi prilis poznat nebude... Jarco623: Y2K má pravdu. Pokud s tím chceš \"závodit\", tak kup celý podvozek. Pružiny zas tak velký vliv nemají. Tam jde spíš o vizuální efekt. Citovat
čakom Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Původně zaslal: jarco623 ja mam na mysli spruziny weitec tak ako pisal cakom,on je u mne fakt sikovny srac,a keby mal hlupost tak by to vyhodil,takze hovoris ze nebude to az taky extra rozdiel? ja mam na leto tiez nizkoprofilove pneu, a chcem dat tie spruziny co som pisal.radsej si necham poradit ako to potom lutovat co to je nizkoprofilový? ja ted jezdil na 205/40/17 70/40 dalo se to přežít ale na jaro mám nachystaný 205/45/17. když jsem měl jen pružiny 40/40 kola 205/50/16 tak bylo trochu znát že je to tvrdší ale žádnej extrém na denní ježdění nadhera.. taky jsem se toho bál. Původně zaslal: jarco623 cakom na tolko km ma dovod odist,takze pohodicka, a mas vlemi tvrde auto ci tak normalne? ked ides po nerovnostiach ide steba vytriast dusu?? tak tvrdý to není. kamoš ma astru totálně tvrdou a to je teprve kukot. když to srovnám s mojím tak mám limuzinu co se týče podvozku. je to jen a jen o zvyku. Původně zaslal: BoneDaddy Pokud s tím chceš \"závodit\", tak kup celý podvozek. Pružiny zas tak velký vliv nemají. Tam jde spíš o vizuální efekt. tak tak;) [upravil dne 12.2.2009 čakom] Citovat
jarco623 Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 ja nechcem ziandy extrem,len tak na oko pekne auto,jazdim pohodicke,sice sem tam ma taky akoze frajer nastve na ceste tak sa pretkam,ale inak nic, a uz som presveceny na 100% dakujem. za vase rady a nazori!!!! dakujem Citovat
BoneDaddy Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Tak až to bude na autě tak sem nezapomeň vložit fotky. Už se těšíme. Citovat
jarco623 Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 jasne ze vlozim, ukazem vam ako to bude vyzerat a este tam budu viac upravy )) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.