Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

poradte mi nejake sprotove spruziny za rozumne ceny,nasiel som nejake ale tha ceny za skoro odniesli chcem znizit predok a zadok tak o cca 4cm. a mam jednu otazku mozno hlupost,ale keby som zrezal spruziny original?? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: jarco623

a aka by bola cena na tlmice? ale nejaka tiez dobra cena,viete niejaku stranku??

Máš to v tom odkazu na weitec. ;) A na jaký typ to chceš? Karoserie, motorizace?

Odesláno

y2k tha cena je ovela vacsia ako ta co je vyssie,aj ked to je v cz prepocitas a aj tak to je lacnejsie,na sr pytaju riadne ceny,mam trosku strach ohladom znizenia,nechcem mat veeelmi tvrde auto ze kazdy mensi hrbol tak ma bude chciet vyhodit so sedacky :bojim

dufam ze to az take nebude,ale chcem dat predok -4cm a zadok -4cm,chcem to znizit,ale tak aby bol aj trosicku pohodlne, a budu mi castejsie odchadzat capy,sylenbloky,.....??? vase nazori si vezmem k srdcu,dakujem

Odesláno

Čepy a silentbloky- čakom tu někde psal, že nepoznal rozdíl a to už něco najel s tím sníženým autem. Já taky zatím rozdíl nepozoruju, ale najel jsem málo km.

Snížení mám 4cm na přední i zadní ose pružinami weitec a rozdíl v tvrdosti nepororuju. U mě to ale bude tím, že auto bylo \"tvrdé\" už předtím snížením kvůli nízkoprofilovým pneumatikám. Ale teď jsem chvíli jezdil na zimních pneu a to už bylo v pohodě. :)

Kubbacher: ty eibachy ale budou asi dost drahý se obávám.

Odesláno

s autem mám naježděný celkově 50 000km + to co najezdil předchozí majitel. 15 000km na seriovým podvozku. 20 000 na pružinách 40/40 a 15 000km na komplet podvozku. teprve ted jsem měnil levou tičku na seřizování sbíhavosti na zadní napravě. když už jsem dělal jednu tak jsem preventivně udělal i druhou + spodní silentbloky v ramenu.

to že vše dřív odchází jsou jen blbý keci lidí so s tím nemají ykušenosti;)

[upravil dne 12.2.2009 čakom]

Odesláno

ja mam na mysli spruziny weitec tak ako pisal cakom,on je u mne fakt sikovny srac,a keby mal hlupost tak by to vyhodil,takze hovoris ze nebude to az taky extra rozdiel? ja mam na leto tiez nizkoprofilove pneu, a chcem dat tie spruziny co som pisal.radsej si necham poradit ako to potom lutovat :papa

Odesláno

Ono sa tu toho uz dost popisalo...skus hladat.

Ale ked vymenis pruziny nezabudaj ze nemenis tlmice, takze auto klesne ale tlmenie zostava (jasne ze to pomeni troska jazdne vlastnosti).

Tym som chcel len povedat ze pokial nevymenis cely podvozok tak ten rozdiel asi prilis poznat nebude...

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Ono sa tu toho uz dost popisalo...skus hladat.

Ale ked vymenis pruziny nezabudaj ze nemenis tlmice, takze auto klesne ale tlmenie zostava (jasne ze to pomeni troska jazdne vlastnosti).

Tym som chcel len povedat ze pokial nevymenis cely podvozok tak ten rozdiel asi prilis poznat nebude...

Jarco623: Y2K má pravdu.

Pokud s tím chceš \"závodit\", tak kup celý podvozek. Pružiny zas tak velký vliv nemají. Tam jde spíš o vizuální efekt. :)

Odesláno

ja mam na mysli spruziny weitec tak ako pisal cakom,on je u mne fakt sikovny srac,a keby mal hlupost tak by to vyhodil,takze hovoris ze nebude to az taky extra rozdiel? ja mam na leto tiez nizkoprofilove pneu, a chcem dat tie spruziny co som pisal.radsej si necham poradit ako to potom lutovat :papa

co to je nizkoprofilový? ja ted jezdil na 205/40/17 70/40 dalo se to přežít ale na jaro mám nachystaný 205/45/17.

když jsem měl jen pružiny 40/40 kola 205/50/16 tak bylo trochu znát že je to tvrdší ale žádnej extrém na denní ježdění nadhera.. taky jsem se toho bál.

cakom na tolko km ma dovod odist,takze pohodicka, a mas vlemi tvrde auto ci tak normalne? ked ides po nerovnostiach ide steba vytriast dusu??

tak tvrdý to není. kamoš ma astru totálně tvrdou a to je teprve kukot. když to srovnám s mojím tak mám limuzinu co se týče podvozku.

je to jen a jen o zvyku.

Původně zaslal: BoneDaddy

Pokud s tím chceš \"závodit\", tak kup celý podvozek. Pružiny zas tak velký vliv nemají. Tam jde spíš o vizuální efekt. :)

tak tak;)

[upravil dne 12.2.2009 čakom]

Odesláno

ja nechcem ziandy extrem,len tak na oko pekne auto,jazdim pohodicke,sice sem tam ma taky akoze frajer nastve na ceste tak sa pretkam,ale inak nic, a uz som presveceny na 100% dakujem. za vase rady a nazori!!!! dakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...