dýzl Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Po výměně motoru mi neukazuje budík teploty (což je dost velká chyba).Kde je jeho čidlo,na chladiči ?.Tuším,že ta dvě čidla upozorňují jen na vysokou teplotu?Motor jsem zahřál až do doby otevření termostatu,usuzuji dle zahřátí chladiče. Citovat
Dundee Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Pro budík teploty je modré čidlo umístěné na tělese termostatu;) Hnědé je na sahary a zelené je na přehřátí Citovat
dýzl Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 Díkes.Teď je již téměř tma,zak bych na to neviděl,ale zítra jdu na to. Citovat
dýzl Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Tak jsem blbej,nebo to mám jinak.Na termostatu mám jen dvě čidla (seshora),a s jedním pinem,barevný rozdíl jse nezaznamenal,jen ve drátech-vedou na ně zelený a červený. Citovat
dýzl Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Zítra kouknu na starý motor jak jsou čidla.(měl by to být motor typ 162 nebo DJZ) Citovat
Dundee Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Tři čidla mají auta s klimou, ale i dvoučidlová varianta by měla obsahovat stejný barvy (tušim bez hnědý)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.