Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute vsetci,

zhanam kryt na palubny pocitac, bohuzial v Peugeote sa da objednat iba ako komplet s celym PP,preto sa obraciam na Vas, ci niekto z Vas nema nahradny kryt na PP( nemenil niekto PP a stary kryt mu zostal?)ak ano dajte vediet, budem vdacny za kazdu info.Mam 1,6e , 2002

Igor

Odesláno

mam 307 1.6 benzin 2002, myslim kryt ktory zakryva cely pocitac(ktory zaroven sluzi aj ako slnecna clona), a je vo farbe a materialu ako palubna doska.

Odesláno

povodny mam, len ked som menil ziarovky za displayom tak mi vypadli gumicky ktore su sucastou krytu za pristrojovku a bez nich nemozem nastavit cas a datum...stale mi vyblikuje, vrakovisko ma tiez napadlo...len problem je ten,ze najst 307 je problem...aspon u nas v okrese(PD a okolie),ak by ste o nejekom vedeli kde najdem 307 dajte vediet, igor

Odesláno

Mám komplet s \"poškodeným\" displajom - pri vyšších teplotách je zle čitateľný, elektronika je funkčná ( monochromná obrazovka B ). Cena 20 EUR + poštovné ( z Čiech )

Odesláno

Jedna sa mi hlavne o to aby tam boli gumicky(na takych tyckach,ktore doliehaju na plosny spoj pocitaca)Su sucastou krytu,zvonku ich neuvidis.. predas iba cely komplet? mohol by si mi poslat foto na meciar@inmail.sk?

Odesláno

to s tymi mikrospinacmi je dobry napad, myslis ze budem tam mat priestor kam iby som ich prichytil?musim sa na to pozriet, ale i tak rozmyslam ze by som to kupil cele od teba za predpokladu ze ovladanie je funkcne. ako casto chodis na slovensko? odkial si ? ja som z Prievidze,pytam sa ci to nahodou nemas cestou?

igor

Odesláno

Som z košíc a raz mesačne chodím domov. Teraz sa vraciam späť do CZ, takže naspäť pôjdem až niekedy začiatkom Marca. Ak vydržíš do budúceho týždňa, pošlem fotky ako sa dajú mikrospínače napajkovať aj s postupom. Miesto je tam určite. Či to kúpiš, je to na Tebe, všetko je funkčné, akurát ten dispej pri vyšších teplotách je nečitateľný (riešilo sa to tu ) takže som bol nútený si kúpiť komplet \"kapličku\" aj s elektronikou, lebo displej sa nedá vymeniť

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pre pripajkovanie mikrospínačov musíš opatrne odtrániť bielu farbu z plošného spoja tak aby si mohol napajkovať nožičky mikrospínačov na dosku. Druhé riešenie by bolo, použiť po úprave \"gumené\" kontakty z blšakových hier typu 3in1 a podobné

post-0-14109604886021_thumb.jpg

Odesláno

dik,ked budem mat cas tak sa to pozriem ale i tak rozmyslam ze by som to zobral od teba (a mal by som to bez starosti, nerad by som pri pajkovani poskodil nejak PP) . Keby sa rozhodnem , mohol by si mi dat na teba kontakt(email, tf). Moj email je meciar@inmail.sk. Ako by si mi to poslal? na dobierku? nemas prosim ta predstavu co by vyslo postovne na Slovensko? igor

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dobry den panove, mam dotaz ohledne te kaplicky palubniho pocitace - zacala mi neprijemne povrzavat. Kdyz ji chytim pri jizde a trochu pritlacim, tak to prestane. Nevite, jak a kde by se to dalo pritahnout? Je tam nejaky pristup?

Diky predem za pomoc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...