igor4 Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Caute vsetci, zhanam kryt na palubny pocitac, bohuzial v Peugeote sa da objednat iba ako komplet s celym PP,preto sa obraciam na Vas, ci niekto z Vas nema nahradny kryt na PP( nemenil niekto PP a stary kryt mu zostal?)ak ano dajte vediet, budem vdacny za kazdu info.Mam 1,6e , 2002 Igor Citovat
Dakula475 Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Asi by to chtělo uvézt jaké auto, jestli je to 307, když to máš v této kategorii. A jaký myslíš plast - konkrétně. Citovat
igor4 Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 mam 307 1.6 benzin 2002, myslim kryt ktory zakryva cely pocitac(ktory zaroven sluzi aj ako slnecna clona), a je vo farbe a materialu ako palubna doska. Citovat
JarinoRS Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 ma zaujima kam sa odporucal povodny inak sa tiez prihovaram za vrakovisko alebo ebay Citovat
igor4 Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 povodny mam, len ked som menil ziarovky za displayom tak mi vypadli gumicky ktore su sucastou krytu za pristrojovku a bez nich nemozem nastavit cas a datum...stale mi vyblikuje, vrakovisko ma tiez napadlo...len problem je ten,ze najst 307 je problem...aspon u nas v okrese(PD a okolie),ak by ste o nejekom vedeli kde najdem 307 dajte vediet, igor Citovat
xavier Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Mám komplet s \"poškodeným\" displajom - pri vyšších teplotách je zle čitateľný, elektronika je funkčná ( monochromná obrazovka B ). Cena 20 EUR + poštovné ( z Čiech ) Citovat
igor4 Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Jedna sa mi hlavne o to aby tam boli gumicky(na takych tyckach,ktore doliehaju na plosny spoj pocitaca)Su sucastou krytu,zvonku ich neuvidis.. predas iba cely komplet? mohol by si mi poslat foto na meciar@inmail.sk? Citovat
xavier Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Momentálne som doma na Slovensku a PP mám v čechách. Vrátim sa až na budúci týždeň odfotím a pošlem foto. Pokiaľ sa ti jedná len o gumičky, dajú sa nahradiť mikrospínačmi, ktoré napajkuješ na dotykové plôšky presne oproti kolíčkom. Skús pozrieť na http://www.avelmak.sk/index.php?lm=234&pg=det&article=34768. Citovat
igor4 Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 to s tymi mikrospinacmi je dobry napad, myslis ze budem tam mat priestor kam iby som ich prichytil?musim sa na to pozriet, ale i tak rozmyslam ze by som to kupil cele od teba za predpokladu ze ovladanie je funkcne. ako casto chodis na slovensko? odkial si ? ja som z Prievidze,pytam sa ci to nahodou nemas cestou? igor Citovat
xavier Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Som z košíc a raz mesačne chodím domov. Teraz sa vraciam späť do CZ, takže naspäť pôjdem až niekedy začiatkom Marca. Ak vydržíš do budúceho týždňa, pošlem fotky ako sa dajú mikrospínače napajkovať aj s postupom. Miesto je tam určite. Či to kúpiš, je to na Tebe, všetko je funkčné, akurát ten dispej pri vyšších teplotách je nečitateľný (riešilo sa to tu ) takže som bol nútený si kúpiť komplet \"kapličku\" aj s elektronikou, lebo displej sa nedá vymeniť Citovat
xavier Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Pre pripajkovanie mikrospínačov musíš opatrne odtrániť bielu farbu z plošného spoja tak aby si mohol napajkovať nožičky mikrospínačov na dosku. Druhé riešenie by bolo, použiť po úprave \"gumené\" kontakty z blšakových hier typu 3in1 a podobné Citovat
igor4 Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 dik,ked budem mat cas tak sa to pozriem ale i tak rozmyslam ze by som to zobral od teba (a mal by som to bez starosti, nerad by som pri pajkovani poskodil nejak PP) . Keby sa rozhodnem , mohol by si mi dat na teba kontakt(email, tf). Moj email je meciar@inmail.sk. Ako by si mi to poslal? na dobierku? nemas prosim ta predstavu co by vyslo postovne na Slovensko? igor Citovat
Supetr Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Dobry den panove, mam dotaz ohledne te kaplicky palubniho pocitace - zacala mi neprijemne povrzavat. Kdyz ji chytim pri jizde a trochu pritlacim, tak to prestane. Nevite, jak a kde by se to dalo pritahnout? Je tam nejaky pristup? Diky predem za pomoc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.