Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: razor

Díky za potlesk, to o ohrožování jsem psal já, jestli jsi to nemohl najít. Pokud to chces věcně... Například za snížené viditelnosti je auto se stroboskopama lehce zaměnitelné s vozidly IZS se zapnutými majáky. A pro mnohé řidiče to může být krizová situce.

Nevím jestli s tím zrovna ty jezdíš do práce nebo blikáš jen doma na dvorku, ale stroboskopů vídam na cestách víc než je zdrávo.

To s honěním příspěvků jsem moc nepochopil. Asi bych jich za těch asi 6 let co jsem zaregistrovanej měl víc než mých ubohých sto, pokud bych byl nejaký honič.

:potlesk :potlesk :potlesk

No tak to teda potlesk podruhý...Nejdřív se zamysli nad tím jak moc ohrožujou ostatní řidiče blbečci s bixenonama namířenejma rovnou do nebe-svítěj tím přímo do ksichtu a pak dobrý 3-5 vteřin nevidíš nic!Chceš tohle srovnávat se stroboskopama,kde je výbojka 20x slabší než blesk z foťáku ?

Díky, ale nechápu co mají společnýho xenony se stroboskopama. Zřejmě jsi to nepochopil....

Odesláno
Původně zaslal: mocheek

Díky za potlesk, to o ohrožování jsem psal já, jestli jsi to nemohl najít. Pokud to chces věcně... Například za snížené viditelnosti je auto se stroboskopama lehce zaměnitelné s vozidly IZS se zapnutými majáky. A pro mnohé řidiče to může být krizová situce.

Nevím jestli s tím zrovna ty jezdíš do práce nebo blikáš jen doma na dvorku, ale stroboskopů vídam na cestách víc než je zdrávo.

To s honěním příspěvků jsem moc nepochopil. Asi bych jich za těch asi 6 let co jsem zaregistrovanej měl víc než mých ubohých sto, pokud bych byl nejaký honič.

:potlesk :potlesk :potlesk

No tak to teda potlesk podruhý...Nejdřív se zamysli nad tím jak moc ohrožujou ostatní řidiče blbečci s bixenonama namířenejma rovnou do nebe-svítěj tím přímo do ksichtu a pak dobrý 3-5 vteřin nevidíš nic!Chceš tohle srovnávat se stroboskopama,kde je výbojka 20x slabší než blesk z foťáku ?

Díky, ale nechápu co mají společnýho xenony se stroboskopama. Zřejmě jsi to nepochopil.... on jenom reagoval nato že stroboskopy ohrožujou provoz,tím chtěl říct že bixenony jsou větší ohrožení v provozu než stroboskopy

Odesláno

a ake mas auto ja ma stroboskopy dane namiesto parkovaciek a potom skovane pod kapotou a dalsie idem davat dozadnu bud desi pri znacku alebo skovane pod zadny blatnik

a co sa tyka stroboskopov tak ja ich vyuzivam len a len cisto na tuning zrazi, vyblaznit sa atd nie na bezny provoz

Odesláno

No!taky tady nechapu co tady resite!ale sme v sekci tuning tak tu je vse povoleno!!:autjenom se chci zeptat!jaky chces si poridit?uvazuju taky nad nejakyma a chtel bych si je dat misto parkovacek!

Odesláno

ja dal ty lepší , jsou větší tak jsem vypreparoval patici z H7 adal ji do dalkovych , na aute mam jeste dalkove dole v narazniku tak me nechybi .

zprvu jsem to mel i na DO ale jednotka strobo mela tak velke pole pusobnosti ze to slo vypnout jen pulmetru od auta ale zapnout to slo i 50m od kary. tak ted je to naspinac v interieru a jeklid :D

Odesláno
Původně zaslal: soptik155

no zatím mám ty základná ale tak časem bych chtěl ty lepší uvidíme jak budou finance:) ted mám vplánu dělat sportovní výfukové potrubí

dělat sportovní potrubí jako doma? to nejni jak pletení vánočky;)
Odesláno
Původně zaslal: havlik

no zatím mám ty základná ale tak časem bych chtěl ty lepší uvidíme jak budou finance:) ted mám vplánu dělat sportovní výfukové potrubí

dělat sportovní potrubí jako doma? to nejni jak pletení vánočky;)
:) nene doma neee kámoš se v tom vyzná takže to bude dělat celý on u něj v servisu všechno nakoupí a smontuje
Odesláno

aha takže kámoš má povědomí ohledně proudění plynů atd:) no to sem na to zvědavej ale pokud máš na mysli jen natáhnout silnější trubky od seriovejch svodů pod celym autem tam taky žádnej extra přínos krom strašnýho kraválu nevidim

Odesláno
Původně zaslal: havlik

aha takže kámoš má povědomí ohledně proudění plynů atd:) no to sem na to zvědavej ale pokud máš na mysli jen natáhnout silnější trubky od seriovejch svodů pod celym autem tam taky žádnej extra přínos krom strašnýho kraválu nevidim

no tak už mám třeba od něj objednanej rezonátor u kterýho je vypočítanej výplach na 81kw..mělo by to celý být od značky wm sport a celý potrubí by mělo vyjít na 10 litru..a co jsme počítali tak by měl zvýšit výkon z 81 na 97.5kw..samozžejmě že bude ještě seřizovat i motor..seřizujou to i v pežotu za 2000 ale on to započítá do ceny
Odesláno

no nevim zdá se mi to jak ze říše snů nahnat 16.5kW jen výměně výfuku věřil bych že tak 2-3kW by to dát mohli ale tolik zase ne. Bez vaček a čipu a jinej vstřiků hodně těžko. Jinak ti tam teda bude dělat už někym vymyslenou a vyrobenou věc:) vyznělo to tak že bude dělat celej sám

Odesláno

jojo už něco podobnýho má na svým autě je možný že třeba přesný zvýšení netolik nebude ale říkal že zvýšení nad 10 kw prej bude tak uvidíme potom co naměřím na válcích

Odesláno

No přesně, u 4taktu ani omylem. Vyndání kaťáku jsou cca 3kw, tak s celým vejfukem tak možná 6,5, ale asi ani to ne. Jak říká Havlík, je potřeba změnit časování, kompresi, přívod paliva, pak to něco dá. Jo a občas pomáhá vypnout klimu :papa

[upravil dne 10/2/09 Bu]

Odesláno

ja taky budu potrebovat koupit vyfuk a taky chci nejaky sport!:mad: ted muj original za 5 dilu je udelanej 1 :o kazdou chvili mi to nekde upadlo tak sem to svaril vsechno k sobe a ted si nemuzu sezovat!:aut

Odesláno

A nebylo by jednodušší sehnat maják :D. To už bych radši, aby mi blikala uvnitř podlaha podle hudby, ale tak 3 ledky pro jednoho cestujícího, aby to nezářilo jak halogen :roll

No to mam v autě já...Mám oranžový neony a audio senzor =) Ale mám je i venku i vevnitř.. =)

Odesláno

No to mam v autě já...Mám oranžový neony a audio senzor =) Ale mám je i venku i vevnitř.. =)

No to by se mi docela líbilo, ale nevim kam bych to dal, mně se docela líbí když podlaha svítí a nebliká, tak nevim kam bych to dal, aby to bylo decentně schované a přitom vidět :myslim. Ale až bude nový auto, tak si to maximálně udělam na připojení do zapalovače, nevim jak by to potom vzaly, když je to v záruce a já bych tam napojil natvrdo domácí udělávku :D. A z venku auto upravuju až na poslednim místě, pro mě je důležitější vnitřek :) Tobě bliká celá podlaha vevnitř ?

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

No to by se mi docela líbilo, ale nevim kam bych to dal, mně se docela líbí když podlaha svítí a nebliká, tak nevim kam bych to dal, aby to bylo decentně schované a přitom vidět :myslim. Ale až bude nový auto, tak si to maximálně udělam na připojení do zapalovače, nevim jak by to potom vzaly, když je to v záruce a já bych tam napojil natvrdo domácí udělávku :D. A z venku auto upravuju až na poslednim místě, pro mě je důležitější vnitřek :) Tobě bliká celá podlaha vevnitř ?

mě svítí modře taky podlaha a mám to napojený co je světýlko v popelníku
Odesláno

modře taky podlaha a mám to napojený co je světýlko v popelníku

To jsem měl taky, kromě stropu jsem měl na popelník zapojenou podlahu i kliky ve dveřích a v popelníku teploměr :). Ale když to svítilo tak se mi to líbilo víc než kdyby to blikalo, jedině, že bych si na to udělal přepínač ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...