Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mocheek

Původně zaslal: soptik155

no já jsem profesionální hasič a to co máme na autech ty stroboskopy ty jsou bomba ale jsou masný

Jestli jsi hasič, tak se docela divim že chces cpát takovou pí..vinu na auto. Taky mám služební auto s modrým světlem a idioty se stroboskopama na civilních autech opravdu miluju.

No přesně tak. Strobáče akorát vypovídají o majiteli auta. Jinak k h....u :myslim

Odesláno

Hale nevím zrovna jestli je na to návod-prostě ke každý výbojce na strobu jsou 3kabely,tak si ty tři kabely prodluž na kolik potřebuješ,protáhni je do blinkru,nebo kam chceš,a máš to..nevím co víc by jsi chtěl slyšet-tohle je dost idividualní,takže uni návod na takovou věc určitě nenajdeš..jinak ti to schvaluju,já plánuju si dát stroba do mlhovek. =)

Odesláno
Původně zaslal: razor

Hale nevím zrovna jestli je na to návod-prostě ke každý výbojce na strobu jsou 3kabely,tak si ty tři kabely prodluž na kolik potřebuješ,protáhni je do blinkru,nebo kam chceš,a máš to..nevím co víc by jsi chtěl slyšet-tohle je dost idividualní,takže uni návod na takovou věc určitě nenajdeš..jinak ti to schvaluju,já plánuju si dát stroba do mlhovek. =)

no aspon někomu se to líbí že se to nelíbí ostatním tak za to já nemužu
Odesláno

Osobně si myslím, že si touto fází vývoje musí každý projít. Taky jsem je měl na 405ce v dálkách. Prostě před 6ti lety to dá se říct začínalo a mě se to taky líbilo. Dneska už bych si to do světel nedal.;)

Odesláno
Původně zaslal: Bu

no já jsem profesionální hasič a to co máme na autech ty stroboskopy ty jsou bomba ale jsou masný

Jestli jsi hasič, tak se docela divim že chces cpát takovou pí..vinu na auto. Taky mám služební auto s modrým světlem a idioty se stroboskopama na civilních autech opravdu miluju.

No přesně tak. Strobáče akorát vypovídají o majiteli auta. Jinak k h....u :myslim

a tenhle nazor taky vypovida dost o tobě , asi stim všichni jezdime do prace a mame to zaplé .

Tyhle nazory miluju , ještě tu někdo napsal že to ohrožuje , taky tleskam , pokud honite přispěvky zkuste to alespoň věcně.

[upravil dne 8/2/09 Pe.Tr]

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

a tenhle nazor taky vypovida dost o tobě , asi stim všichni jezdime do prace a mame to zaplé .

Tyhle nazory miluju , ještě tu někdo napsal že to ohrožuje , taky tleskam , pokud honite přispěvky zkuste to alespoň věcně.

By me zajimalo jak stroboskopy muzou vypovidat o majiteli vozidla.. To same by se dalo rict o ladaku , ruznejch kridlech apod... JE to hola kravina. Kdo chce at si to tam da... Ja je mit doma, nekde napolicce tak nevaham a montuju je do auta..... Libi se mi to...

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Díky za potlesk, to o ohrožování jsem psal já, jestli jsi to nemohl najít. Pokud to chces věcně... Například za snížené viditelnosti je auto se stroboskopama lehce zaměnitelné s vozidly IZS se zapnutými majáky. A pro mnohé řidiče to může být krizová situce.

Nevím jestli s tím zrovna ty jezdíš do práce nebo blikáš jen doma na dvorku, ale stroboskopů vídam na cestách víc než je zdrávo.

To s honěním příspěvků jsem moc nepochopil. Asi bych jich za těch asi 6 let co jsem zaregistrovanej měl víc než mých ubohých sto, pokud bych byl nejaký honič.

Odesláno

no ja to reknu tak me se to taky libi a taky nad tim uvazuju ale nejdriv si chci dat auto do kupy a pak budu uvazovat nad takovyma vecma a reknu po pravde za tu dobu co jezdim a nebo co jsem kdy jezdil jeste pred ridicakem (jako spolujezdec :D) tak jsem nikdy nikde nevidel stroboskopy videl jsem to jak to ma kazdy pro zabavu takze tak a s tim kridlem atd. tak se mi to taky libi a pomalicku setrim a chci z toho mojeho auti udelat uplne odlisne auti jako ma kazdy takze tak :papa

Odesláno

Vubec nemám náladu dávat tu někomu argumenty proti stroboskopům, křídlům a podobnejm nesmyslum. Mě zajímaj jen úpravy, zlepšující stabilitu, výkon, nebo bezpečnost auta. Ostatní jsou opičárny. A jezdim hodně a potkávám dost idiotů se stroboskopama, který s tim do tý práce jezdí. Prostě tuzing nepodporuju.

Odesláno

já teda ještě nikoho se zaplýma stroboskopama neviděl když jel, co jsem viděl tak stály a blikaly;) a takové názory že strobáče vypovídají o majitely auta spíš vypovídají o tom kdo to řekl a co je to za člověka;) když se mu to líbí tak ať si to tam dá;) když je hasič tak asi není debil aby s tím jezdil po silnici;) navíc se ptal kdo to měl na autě a jak táhl kabely a ne co si o tom myslíte;)

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

já teda ještě nikoho se zaplýma stroboskopama neviděl když jel, co jsem viděl tak stály a blikaly;) a takové názory že strobáče vypovídají o majitely auta spíš vypovídají o tom kdo to řekl a co je to za člověka;) když se mu to líbí tak ať si to tam dá;) když je hasič tak asi není debil aby s tím jezdil po silnici;) navíc se ptal kdo to měl na autě a jak táhl kabely a ne co si o tom myslíte;)

přesně tak měl bych to záplé jenom kdybych stál to mě ani nenapadlo abych stím jezdil a bylo to zaplé...a hlavně jsem se ptal na zapojení jak tady píše lentilka a néé komu se to líbí a komu ne
Odesláno

Díky za potlesk, to o ohrožování jsem psal já, jestli jsi to nemohl najít. Pokud to chces věcně... Například za snížené viditelnosti je auto se stroboskopama lehce zaměnitelné s vozidly IZS se zapnutými majáky. A pro mnohé řidiče to může být krizová situce.

Nevím jestli s tím zrovna ty jezdíš do práce nebo blikáš jen doma na dvorku, ale stroboskopů vídam na cestách víc než je zdrávo.

To s honěním příspěvků jsem moc nepochopil. Asi bych jich za těch asi 6 let co jsem zaregistrovanej měl víc než mých ubohých sto, pokud bych byl nejaký honič. :potlesk :potlesk :potlesk

No tak to teda potlesk podruhý...Nejdřív se zamysli nad tím jak moc ohrožujou ostatní řidiče blbečci s bixenonama namířenejma rovnou do nebe-svítěj tím přímo do ksichtu a pak dobrý 3-5 vteřin nevidíš nic!Chceš tohle srovnávat se stroboskopama,kde je výbojka 20x slabší než blesk z foťáku ?

Odesláno
Původně zaslal: razor

To s honěním příspěvků jsem moc nepochopil. Asi bych jich za těch asi 6 let co jsem zaregistrovanej měl víc než mých ubohých sto, pokud bych byl nejaký honič.

:potlesk :potlesk :potlesk

No tak to teda potlesk podruhý...Nejdřív se zamysli nad tím jak moc ohrožujou ostatní řidiče blbečci s bixenonama namířenejma rovnou do nebe-svítěj tím přímo do ksichtu a pak dobrý 3-5 vteřin nevidíš nic!Chceš tohle srovnávat se stroboskopama,kde je výbojka 20x slabší než blesk z foťáku ? :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...