Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

11. mini sraz Vysočina 14.3.2009  

1. 1. 11. mini sraz Vysočina 14.3.2009

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak zítra když se dneska nezničíme v hospodě dorazíme i já (309gt:) )a nový člen Kuba 306 S16,ale bohužel nepřijedeme ani jedním naším autem,ale přepravníkem 306 1.4 nebo 106 1.1:( Nestíháme dokončit naše povozy....

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: Maty205

jedete někdo na letních? :myslim:roker

Ja uz sem na letnich takze ja valim :) preci jen to autoo vypada o mnohem lepe :)

Přesně tak, ještě ho umejt a naleštit, ale nevím nevím, abych ho nenaleštil a všem to hnedka nezkazil, já když meju auto ono hnedka druhej den prší :)

Odesláno

já jinou možnost než letní, totiž nemám :super

ještě se v tom ráno musím povrtat a pořešit tu kontrolku,kdyžtak ji odpíchnu ať mě to nestresuje :D:aut

Odesláno

bude tam někde nějakej kanál a studna?(popř.kašna) asi to nestihnu umejt, vzal bych si belík a houbu :D

Pokud chceš auto umejeme , já jsem ho tedka domyl..;) a jsem na ceste na sraz

Odesláno

bude tam někde nějakej kanál a studna?(popř.kašna) asi to nestihnu umejt, vzal bych si belík a houbu :D

V Brodě směrem na Jihlavu je Shell benzinka a tam je dobrá wapka,tak to můžeš při nejhorším spláchnout tam:D
Odesláno

wapkou by to šlo i s lakem :D

mám to zítra časově našláplý takže budu rád když vůbec dorazím včas... kdyžtak budete muset přimouřit oči u čistoty vozu :aut

[upravil dne 13/3/09 Maty205]

Odesláno

Tak ja dnes auticko vysal, dolil vodu do ostrikovacu, namazal po zime panty dveri a zitra jeste skocim do mycky a hura na sraz.

Brnaci a okoli - jedete solo nebo ve vlacku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...