stanley-zdenda Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 ahoj nevíte někdo jak sundat zadní nárazník????? [upravil dne 7/2/09 stanley-zdenda] Citovat
stanley-zdenda Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 tak už nic už sem na to přišel Citovat
dolly1010 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Tak sem aspoň napiš jak si to udělal. Možná to někdo bude v budoucnu hledat. A když to tu bude popsaný tak to určitě pomůže Citovat
stanley-zdenda Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 tak dobře takže se musí povolit 4 šrouby M10 v kufru(jakoby v tom prahu) až do ted je to brnkačka ale ted je to vostrý takže sundat jedno ze zadních kol vyndat to plastový nadkolí a pak je tam vidět takovej otvor co vede skoro na rohu auta (má velikost asi 10x10cm) a je tam nějakej molitan či co tak pod ním je schovanej šroub M10 a pak to samý zopakovat na druhej straně a upozornuju že bez sundání kol to jde blbě páč tam překáží to nadkolí no a pak jen odpojit osvětlení RZ a máme nárazníček hezky dole:super Citovat
Andreww Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Jen taková malá poznámka. Já jsem se k těm dvěma šroubům, kvůli kterým jsi sundával kola, dostal přes zavazadlový prostor. Stačí odtáhnout tapec v rohu a pod ním je kulatá plastová záslepka. Pak už stačí jen račna a dlouhý nástavec. Aspoň u mě to tak šlo. Snad to někomu pomůže. Citovat
stanley-zdenda Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 tak to ani nevim že tam nějaká záslepka je:myslim páč sem si nechal dělat kopletní přečelounění kufru a trhat se mi to nechtělo:D ale aspon sem zase o něco chytřejší Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.