Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já jsem tady taky, minimálně do 6

1) frekvence1 opravdu né, jinak rádio se na hale nedá poslouchat, páč když se mi pár metrůod boudy točí kolo s 30 tunama nerezu a o kus dál je vysokofrekvenční zdroj pro svářečku, ehm, rádio opravdu nehraje. Takže mptroska to jistí :cool:

2) nic se ještě neposralo, je brzo, jen jsou líný přebalit pár balíků, což se jim vymstí ráno. Varoval jsem je, myslím si, dostatečně

3) přesčas si buď můžu vybrat v náhradním volnu, nebo když jim hoří koudel u zadku, tak ho i zaplatěj. Dříve platili úplně jakýkoliv přesčasy. Pak prý přišla krize, místo francouze tomu cirkusu začal šéfovat blbec (čti čech) a aby se zalíbil, stáhl úplně všechny výhody, které jsme oproti jiným fabrikám v okolí měli. Bože jak nemám rád český vedení

Odesláno
jak jinak. Co nezaplati to musis odnest

nemáš nějakou svářečku :D lis, frézku, soustruh :mrk

Svarecku ma doma otec (koupil ji). Jinak ja brousim nastroje takze frezku nebo soustruh nee. Ale nastroje do toho zvladam naostrit

Odesláno

já jsem si pod francouzem nestěžoval. Byl to škrt, o každý pětikilo do výplaty se tahal, jak kdyby mi ho dával ze svého, ALE když dostal argumenty, proč by mi měl přidat a projetí mého zlepšení, přidal i přesunul na lepší pozici. Pod čechem jsem tři roky na stejným místě. Vždycky mě rozsekají roční pohovory. Pravidelně mě známkuje mezi 95%-98% (100% má prý jen pan ředitel :blicismajlik) A na otázku, jestli je spokojen s mojí prací, odpoví velmi. A u toho to skončí.

Kdyby tady bylo něco jinýho, hned měním lokál. Bohužel jediný čeho je v Ústí hodně, jsou indočeši zkujvený. Práce tu není a naše vedení to moc dobře ví

Odesláno

asi tak. Kdyz se ti to nelibi tak muzes jit. Za branou ceka fronta lidi na tvou pozici. Mne sefuje taky cech. Ale mam vyhodu ze jsme mala firma a rozdily mezi lidma sou dost videt takze se o pridani zada dobre kdyz ja i sef vime ze mam vetsi vykon i znalosti nez ostatni. Nastesi ma sef rozum a vi ze dobryho nastrojare by tu hledal blbe a vychovat kluka po skole se mu nechce

Odesláno

no tak naše vedení taiwanců stojí taky za prd.... šetří se kde se dá, na materiálu, lidech.. prostě na všem i na toaleťáku... to je vidět co maj OPové na hajzlíku a co nahoře kanceláře...

Jinak mám problém si vybrat i náhradko, není kdo by za mě dělal :( když naberou nové, stojí za hovno, nebo je zase vyhodí a ti dobří jdou sami. Nespravovat dům tak je pošlu taky na patřičné místa... ještě, že sem s platem někde jinde...

Odesláno
no tak naše vedení taiwanců stojí taky za prd.... šetří se kde se dá, na materiálu, lidech.. prostě na všem i na toaleťáku... to je vidět co maj OPové na hajzlíku a co nahoře kanceláře...

jéé, u nás to samý, dole super hebkej toaleťák a nahoře máme jednovrstevnej. Jednou jim to prohodim, ať ví, že i jejich hovno smrdí stejně, až ho bodou mít na ruce :D

Odesláno
asi tak. Kdyz se ti to nelibi tak muzes jit. Za branou ceka fronta lidi na tvou pozici.

Jenže to je trošku blbost (nechci se chlubit, ale mě by myslím taky blbě nahrazoval)Mám k tý práci vztah, ale mrzí mě, že mě bere jako kus.

Odesláno
asi tak. Kdyz se ti to nelibi tak muzes jit. Za branou ceka fronta lidi na tvou pozici.

Jenže to je trošku blbost (nechci se chlubit, ale mě by myslím taky blbě nahrazoval)Mám k tý práci vztah, ale mrzí mě, že mě bere jako kus.

Jo blbost to je ale je to bohuzel realita. Taky si myslim ze by si sakra hodne rozmejsleli jestli by se mne zbavili nebo mi radsi pridali prachy

Odesláno
takže sme se tu všecí sešli nenahraditelní :D a teď už jenom vyřešit, čím si budeme utírat pozadí :bacha

[upravil dne 24.2.2012 02:03 od JimBeem]

Prijde mi ze za chvili tak akorat lopuchovym listem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...