Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to je hrozný,to nevíš,odkud se ti co provalí,jestli z nosu nebo z očí,to zase byla noc,a to sem se chtěl dneska doject podival na mrňouska:)

Odesláno
ježiši,čeho ses lek:D

JA se nelekl chtel sem napsat,ze slivovice je LÉK ale pisu z mobilu a tam carky a hacky hrozne zdrzujou :-D takze to vyznelo trochu jinak nez jsem chtel :-D

Odesláno
hlasim prichod do sluzby. konecne posledni sichta

No me hrozili jeste abych sel z patka na sobotu.To bych musel bejt padlej na palici abych tady smrdel i o vikendu :-D

Odesláno

to sice jsou, ale po tom, co se u nás nějakej debil zranil (kokokodák strčil ruku do podavače) jsou díky kolektivní vině prémie na nule. Tak proč bych se snažil? Jak oni na mě tak já na ně, taky sháněli lidi na sobotní přesčas, vykašlali jsme se na ně všichni

Odesláno

Jenze u nas je takzvane konto pracovni doby.Nevim jestli vite co to je(kdyztak google) cili nejaky prescasy jsou k nicemu kdyz nejsou placeny.Max priplatek za sobotu cca 25% a to zase neni takovej zazrak.To budu radsi nekde kalit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...