Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja si ted dal vylet cca 30 km.Jelikoz se nam posral laser- oprava mozna az rano,tak jsem vezl lidi domu.Nafasoval jsem na to sluzebni fabii 1.6 tdi no reknu vam neco srasnyho :-(((

Odesláno

zatim klid, prokousávám se přes mejly, na linkách jedou to samý, nic exponovanýho

mám jen strach z 1.4513 pro nějaký turky či co. To je vždycky o hubu

Odesláno

aháááá je to typ nerez oceli, jsou různý normy, který jeden a ten samý typ oceli, značí jinejma \"názvama\" třeba nejblbější takynerez je 1.4512 alias 409 alias K09 alias F12T

Odesláno

máme dle našeho značení 1.4307 a to je hodně drahej anticorro austenetický (nemagnetický) materiál

hodně tvrdý na řezání ale zároveň pružný na ohýbání

mez kluzu plechu 316 MPa a mez tahu je 640MPa

u trubky se vlivem tváření hodnota trošku zhoršuje na mez kluzu u trubky 55mm diam x2,5 tloušťky na hodnotu 429MPa a mez tahu 687 MPa

jestli nerozumíš, vysvětlím....

Každopádně by to auto mělo hodně přes tři tuny, ale zase by nikdy nezrezlo, mohl bys ho mít vyleštěné do zrcadlo lesku

a odolalo by nějakejm menším projektilům :D

jo kilo nezpracovanýho materiálu stojí cca 100 Kč bez DPH si spočítej cenu kastle :D je to jen na velmi speciální kousky výfukového systému, které jsou extrémně teplotně namáhané u hodně drahejch aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...