Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

CHodite niekto do kupelov a ak ano tak kam a ako sa vam pačilo? Ja som teraz v Bardejove ale zatial to nieje bohviečo. Myslel som že tu bude trošku živšie. Ale s proceduramy som spokojný. Personal je slušny, na izbach je čisto, mame TV, pekna kupelna s vanov tak už len si to tu užit. Napište vaše skusenosty s kupelov. :papa

Odesláno

Tak ja se koupelum jeste uspesne vyhybam, nakolko sem celkom mladej :P Ale fotrovci uz vynechavaji dovolenku u more, a chodi radeji do koupelu ... :)

Odesláno

Hmmm.Tak zo smrdakov to je ozaj kusok ja to mam domov tak 450km ale dnes už je slniečko tak sa pojdem niekam prejst. A Lubko mlady som aj ja teda aspon sa tak citim ale choroba si nevybera. Ked musiš tak musiš. A beriem to tak že som tu zadara tak si to uživam aj ked som odtoho čakal viacej.

Odesláno

Jezdím skoro každý rok do Luhačovic. Někdy se tam těším víc,než k moři...,je to jiný život,než je člověk běžně zvyklý,ty proce-

dury jsou fakt super,večer nějaká zábava,a pak si myslím,že mi to pomáhá--možná i psychycky...:papa

Odesláno

Podla tych 12 rokov vyssie co si pisal, tipujem na nieco okolo 30 tky :)

Odesláno

Tak já byl loni v rámci rekondice v Lúčkách a naprostá spokojenost :super

Každému bych takovou oddychovku doporučil.

Jinak jsem kdysi jezdil často do Čalova (Velký Meder)

Odesláno

Fotrovci boli tento rok vo vysnich ruzbachoch, a pochvalovali si , hlavne teda proceduri

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...