maturantka Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Původně zaslal: Washut Původně zaslal: Petasiki Tak dnes se vracím ze slučáku s vejškou... no a vřele můžu všem doporučit jahodový pivko Poprvé jsem ochutnala mňami! to je v pivní a steakový bar na kounicove ? Jj, myslím, že je to ono:potlesk, jmenuje se to Modrá Růže nebo tak nějak Jo, tam jsem skončila včera :-) Ještě že už zítra jedu domů... V Brně by mi ztvrdly játra A mimochodem, chyběla jsi dneska na srazu Citovat
Marlin Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Petasiki Původně zaslal: Washut Původně zaslal: Petasiki Tak dnes se vracím ze slučáku s vejškou... no a vřele můžu všem doporučit jahodový pivko Poprvé jsem ochutnala mňami! to je v pivní a steakový bar na kounicove ? Jj, myslím, že je to ono:potlesk, jmenuje se to Modrá Růže nebo tak nějak Jo, tam jsem skončila včera :-) Ještě že už zítra jedu domů... V Brně by mi ztvrdly játra A mimochodem, chyběla jsi dneska na srazu hele, ty prestan ponocovat a zalez do postele a utikej spat Citovat
Washut Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: Petasiki Původně zaslal: Washut Původně zaslal: Petasiki Tak dnes se vracím ze slučáku s vejškou... no a vřele můžu všem doporučit jahodový pivko Poprvé jsem ochutnala mňami! to je v pivní a steakový bar na kounicove ? Jj, myslím, že je to ono:potlesk, jmenuje se to Modrá Růže nebo tak nějak Jo, tam jsem skončila včera :-) Ještě že už zítra jedu domů... V Brně by mi ztvrdly játra A mimochodem, chyběla jsi dneska na srazu jééé, brněnské sraz už sem o tom něco četl, ale nebyl sem ani na jednom. kolik pak se vás tam asi sejde?je to pořád stejná banda nebo tam sou i nové tváře? Citovat
Petasiki Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Washut Původně zaslal: maturantka A mimochodem, chyběla jsi dneska na srazu jééé, brněnské sraz už sem o tom něco četl, ale nebyl sem ani na jednom. kolik pak se vás tam asi sejde?je to pořád stejná banda nebo tam sou i nové tváře? Ano, ano, moc se stydím Mám jen letní gumy a při té chumelenici jsem nemohla vyjet. Pak jsem už ani neměla přístup k internetu, že bych se domluvila s ostatníma členama na bližším infu, že bych dojela šalinó...Tak snad to příště napravím:super Citovat
maturantka Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Původně zaslal: Washut Původně zaslal: maturantka A mimochodem, chyběla jsi dneska na srazu jééé, brněnské sraz už sem o tom něco četl, ale nebyl sem ani na jednom. kolik pak se vás tam asi sejde?je to pořád stejná banda nebo tam sou i nové tváře? Ano, ano, moc se stydím Mám jen letní gumy a při té chumelenici jsem nemohla vyjet. Pak jsem už ani neměla přístup k internetu, že bych se domluvila s ostatníma členama na bližším infu, že bych dojela šalinó...Tak snad to příště napravím:super Jo, to bys měla . Taky jsem se dopravila MHDčkem, ale hádám, že to mám trochu blíž než ty, no . Washut: teď jsem tam byla poprvé, nějakých 7 se nás tam sešlo. Citovat
janča205 Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Třeba minule nás tam bylo fakt hodně tak okolo 20 bych řekla,ale prostě né vždy to vyjde:D Citovat
Petasiki Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 Teda člověk tu pár týdnů není a koukám, že to tu po večerech už nějak nežije? Tak aspoň posílálm ukázku nočního života ze včerejška Citovat
KoudaK Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 No no no... sem taky v pátek byl na 007 na PMC a dneska taky někam du.. Tak prrr... Citovat
vendelinek Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Všichni furt někam choději,já jdu taky Citovat
KoudaK Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Původně zaslal: Petasiki Teda člověk tu pár týdnů není a koukám, že to tu po večerech už nějak nežije? Tak aspoň posílálm ukázku nočního života ze včerejška Chlastat po nočních clubech to jo ale přijít na sraz to ne...:D Citovat
AKCZ Odesláno 21. březen 2009 Odesláno 21. březen 2009 Petasiki .. mozna to tady nezije protoze to zije venku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.