Maverick Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Ahoj, měl bych prosbičku na někoho, kdo má ve své 306-ce motor typu TU a má na přístrojovce měřák hladiny oleje. Potřeboval bych vědět, kde je na motoru čidlo, který dává údaje tomuhle budíku. Chci si to totiž dát do 205-ky 1.4i a nevim kam umístit to čidlo. Díky [upravil dne 6/2/09 Mef] Citovat
oni Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 jo a ja bych zase tyhle budiky chtel sehnat do meho auti.. Citovat
Maverick Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 oni: Na vrakovišti kam jezdim se válej minimálně patery a ještě tam jsou asi troje, který maj tenhle ukazatel dvojfunkční, takže po nastartování to ukazuje teď nevim přesně, jestli tlak nebo teplotu oleje. Tak co? Nikdo neví, kde tam to čidlo je? nejlíp i s fotkou, ale stačil by i jen pořádnej popis, kde na něj hledat díru. Citovat
jack 306 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 zítra se na to podívam i s foťákem trochu tuším kde to je:papa Citovat
Maverick Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 jack 306: Super, to by bylo perfektní. Budu ti za to opravdu vděčnej:super Citovat
jack 306 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 omlouvám se že jsem to nestih včera ale bylo moc práce ale neks už to mám, ale fotky nejsou v nejlepší kvalitě protože s notmálnim foťákem bych se tam nedostal tak sem musel mobilem....Jinak to čiskou je u olejovího filtru jsou tam 2 tk to co je tam na stojato. Citovat
jack 306 Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 je to nad olejovým filtrem to co vidíš na fotce dole vpravo je olejový filtr Citovat
Maverick Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 jack 306: Dík, aspoň jsem věděl, kde to přibližně hledat. Nad fitrem nic nemám, ale vlevo od něj je na motoru záslepka, takže tam by se to čidlo mohlo zkusit dát. Až budu sundavat předek a chladič tak to prozkoumám trochu líp. Je tam fakt úžasnej přístup. Citovat
jack 306 Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 no to je s normalním foťákem sem se tam nedostal......... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.