Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, měl bych prosbičku na někoho, kdo má ve své 306-ce motor typu TU a má na přístrojovce měřák hladiny oleje. Potřeboval bych vědět, kde je na motoru čidlo, který dává údaje tomuhle budíku. Chci si to totiž dát do 205-ky 1.4i a nevim kam umístit to čidlo. Díky

[upravil dne 6/2/09 Mef]

post-0-14109604531991_thumb.jpg

Odesláno

:xvul oni: Na vrakovišti kam jezdim se válej minimálně patery a ještě tam jsou asi troje, který maj tenhle ukazatel dvojfunkční, takže po nastartování to ukazuje teď nevim přesně, jestli tlak nebo teplotu oleje.:xvul

Tak co? Nikdo neví, kde tam to čidlo je? nejlíp i s fotkou, ale stačil by i jen pořádnej popis, kde na něj hledat díru.

Odesláno

omlouvám se že jsem to nestih včera ale bylo moc práce ale neks už to mám, ale fotky nejsou v nejlepší kvalitě protože s notmálnim foťákem bych se tam nedostal tak sem musel mobilem....Jinak to čiskou je u olejovího filtru jsou tam 2 tk to co je tam na stojato.

post-0-14109604594288_thumb.jpg

Odesláno

jack 306: Dík, aspoň jsem věděl, kde to přibližně hledat. Nad fitrem nic nemám, ale vlevo od něj je na motoru záslepka, takže tam by se to čidlo mohlo zkusit dát. Až budu sundavat předek a chladič tak to prozkoumám trochu líp. Je tam fakt úžasnej přístup.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...