Guest farnikpetr Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 U P605 2,5 DTi r. v. 1998 mám problém s tachoměrem. Někdy mi ukazuje rychlost hned od počátku jízdy a jindy nikoliv. Stává se také, že třeba celých 400km nenaskočí a je jedno jakou jedu rychlostí. Nekdy během jízdy zastavím a při rozjezdu naběhne, jindy zase během jízdy přestane fungovat. Předem Vám děkuji za užitečné rady jak tuto nepříjemnou závadu odstranit. Citovat
Kdo Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 V tomhle roce už byly elektronické. Tipuji to na nějaký studeňák ve spoji, nebo vadné převodní čidlo, ale začal bych těmi spoji. Citovat
Guest koutny Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Tak to ti muzu rict zcela urcite-mas v prdeli el.krabicku,ktera je umistena pod kastlikem u zpolujezdce,jak se dela diagnostika,vedle el.vetraku.Me to taky nekdy slo a nekdy ne..Stalo me to nove 1500KČ v peugeotu,mel jsem potom jeste jedno auto na n.d. a mam to z toho vymontovane.Jestli chces,tak ti to za 500kč strelim,vymenu zvladnes sam.. Citovat
radar40 Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 je to krabickou u spolujezdce.taky jsem ji menil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.