Sobol Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 už se stojí fronta a ještě jsem ho nezaložil tak je rozdíl jestli dát 1000,- za práci mě + material co si kdo dodá.. a nebo 10 tis čalounikovi + material..který to sešije zlatými nitěmi když za to bere tolik.. Citovat
mila2831 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Joj, ty jsi kouzelník:super Já chci taky!!! Vypadá to opravdu parádně a určitě i líp než kdybys dal celou sedačku i s boky třeba jen do tý červený. Prostě s těma original bokama to je paráda Citovat
Sobol Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 v reálu to je uplně paráda...dneska jsem byl na takovém minisraze tuningu a tolik lidí to po mě chtělo udělat Citovat
Sobol Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 takže po týdnu zkošení si sedačky nemůžu vynachválit.. dnes dokonce kamarád přizval jiného svého kamaráda, který nezná 207 čku vůbec uvnitř a nevěřil tomu že to tam nebylo od výroby Citovat
buga Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 zohnal som original vyhrievanie na 207, 4x decky, kable k tomu, riadiacu jednotku, ovladace.. podla serviseboxu do klasickych sedaciek sa da dorobit urcite, pretoze sa predava aj zvlast ako nahradny diel, myslim decky... lenze ja mam sedacky z RC a v serviseboxe su cele sedadla bud vyrobene uz s vyhrievanim alebo bez... aj tak si myslim ze sa to daa dorobit do toho... dnes jak som kukal prednu cast prednych sedadiel, tak vpredu jak je calunenie, tak tam to vyzera tak, ako keby calunenie bolo prišité k matracu ci co to pod nim je, moze byt? bolo to aj na tvojich sedackach? predok prisity ??? [upravil dne 7.5.2009 buga] Citovat
Sobol Odesláno 7. květen 2009 Autor Odesláno 7. květen 2009 jo máš pravdu... předek je v těch rozích přišitý přes tu konstrukci.. je třeba to šikovně oddělat.. doporučuju namasírovat prsty jinak by v tom neměl být problém to do toho vsadit- dej si pozor at neodrthneš ty suché zipy od molitanu.. Citovat
buga Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Sobol jo máš pravdu... předek je v těch rozích přišitý přes tu konstrukci.. je třeba to šikovně oddělat.. doporučuju namasírovat prsty jinak by v tom neměl být problém to do toho vsadit- dej si pozor at neodrthneš ty suché zipy od molitanu.. nevis mi vyfotit jak to vyzera, ty suche zipy pri molitane? vpredu (kde sa nastavuje sedadlo dopredu-dozadu) to vidim tak, ze to mam spis na ten molitan prišitý... [upravil dne 11.5.2009 buga] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.