ThorR Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 V realu je 8000K az trosku do fialova, ja mam 6000K a naprosta spokojenst, kdybs chtel jedny H7 mam jeste doma nepouzite a mam ty s tema tenkyma ballastama.... Citovat
Edison Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Ono... xenon světlo je tak silné, že zapnutí mlhovek si ani moc nevšimneš. Já chci zkusit do mlhovek xenon 3kK. Uvidím, jak se to bude chovat. ;-) Citovat
hudy Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 ja mel 6000K trosku naprd na mokru a snehu, pak jsem tam dal 4300K a videl jsem uz lepe.I na suche silnici byly super:roker Citovat
Yantschi Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Mam 6000k a nepovedal by som ze to svieti do modra, som absolutne spokojny. Na tych fotkach to trocha skresluje a pritom mam skalibrovany monitor. Na fotke to nikdy nebude tak, kao v reale, to je jasne. Najlepsie je sadnut si k niekomu, kto ma 5k a 6k a porovnat to. Ked zapnem hmlovky, rozdiel skoro nevidim. Mam stary model, takze sosvky neprichadzali v uvahu. Balasty som bez problemov skryl, je tam miesta habadej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.