Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

má to výfuk dozadu. ale jestli se tam vejde to nevím ale řek bych že tam moc místa není a u 306 prochází výfuk nad náoravnicí a u 206 myslím pod takže bych tomu moc nedával.

1,6-tkový svody na 306 mam já:xvul

Odesláno
Původně zaslal: Capy

má to výfuk dozadu. ale jestli se tam vejde to nevím ale řek bych že tam moc místa není a u 306 prochází výfuk nad náoravnicí a u 206 myslím pod takže bych tomu moc nedával.

u toho dvoulitra v 206 to jde taky nad napravnici cele...takže by to slo...ale tedka nevim jestli to bude na chluo stejne,ale podobny tvar jako origo svody to ma

ale nevim jestli se to vleze velikostne

[upravil dne 5/2/09 Rejty]

Odesláno

No kdyz jsme do 205ky davali komplet motor xu10j4rs i se svodama tak jsme museli rezat tunel pac ty svody jsou fakt velke my ale meli zavodnicku bez palubky tam to bylo jedno.

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

No kdyz jsme do 205ky davali komplet motor xu10j4rs i se svodama tak jsme museli rezat tunel pac ty svody jsou fakt velke my ale meli zavodnicku bez palubky tam to bylo jedno.

no to jo, kdybych měl auto jen na jedno tak bych snad taky udělal nějaký ten větší zásah, ale bohužel. Jinak já mám motor RFR (DEW10J4).

Pokud tam půjdou tak doufám, že tam bude nějaký ten nárust výkonu.

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

No u ew čka nevim asi by bylo lepsi to predem nejak zmerit at pak nedelas neco zbytecne.A vis jiste ze svody z xu pujdou na ew.

To právě nevím jestli tam půjdou. Chce to asi fakt zkusit. Jinak svody má známí takže si je můžu klidně půjčit a podle výsledku se uvidí.

Odesláno
Původně zaslal: Capy

A SU TI NE NIEčO AKOžE SU NA AUTI ALEBO ICH CHCEš VYHODIť??? ja by som sa ich ujal za pol litra dákeho hanesy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...